Millionturf

guide des courses de chevaux

Welk Ziekenhuis Heeft Een Open Mri-Scan?

Welk Ziekenhuis Heeft Een Open Mri-Scan
MRI-scan De voordelen op een rij

Open MRI
Deskundige diagnose en advies
Betrouwbare scanresultaten
Volledig pijnloos

Wanneer is een MRI-scan laten maken zinvol? Een MRI-scan is met name zinvol als u specifieke klachten heeft:

Rugklachten
Gewrichtsklachten (schouder, knie, heup, pols en enkel)
Hoofdklachten (pijn, duizeligheid, toevallen, gezichtsstoornissen, uitval van functies)

Wanneer kan ik geen MRI-scan laten maken? In een gesprek met u bepaalt de arts of er eventuele belemmeringen zijn voor dit onderzoek. We raden een MRI-scan af:

Wanneer u een pacemaker heeft
Bij metaalsplinters in het oog
Bij sommige hartkleppen
Bij metalen prothesen (alleen na overleg)
In de eerste 12 weken van de zwangerschap

Resultaten Een MRI-scan bestaat uit opnames van het hoofd (hersenen, bijholtes etc.), de rug (verdenking van hernia, botafwijkingen), alle gewrichten, de benen en de armen,en de vaten. Het onderzoek duurt circa 30 minuten per gebied, Goed om te weten: met een MRI is niet alles te onderzoeken.

 1. De MRI is bijvoorbeeld niet geschikt voor onderzoek naar de longen, het hart, de maag en de darmen.
 2. In die situaties adviseren we andere onderzoeken.
 3. Waarom een open MRI? De Dr.
 4. Eulen Kliniek is een van de weinige klinieken met een open MRI-scanner.
 5. Dit heeft grote voordelen ten opzichte van een gesloten MRI-scanner.

U hoeft niet in een nauwe tunnel en de onderzoeksresultaten zijn van dezelfde kwaliteit als een gesloten MRI-scan. De open constructie van de MRI zorgt ervoor dat u zich niet opgesloten voelt. Door de rustgevende ambiance kunt u het onderzoek ontspannen ondergaan.

Waar vind ik een open MRI-scan?

Waarin verschilt een open MRI-scan van een gesloten MRI-scan? –

Zoals gezegd wordt de onderzoektafel bij een gesloten MRI-scan in een tunnelvormig apparaat geschoven. Enkel de voor- en achterkant van het toestel zijn open. Bij een open MRI-scan ligt men tussen twee grote, horizontale schijven. Er is dus niet langer sprake van een tunnel waardoor de patiënt zich minder opgesloten voelt en het contact met de omgeving bewaart. De open MRI-scanner laat de patiënt toe om te alle tijde visueel de onderzoeksruimte met de MRI scanner te blijven zien of bv de begeleider die naast hem plaats neemt. De aftsand tussen de twee horizontale schijven bedraag 51 cm. Een open MRI-scanner maakt het mogelijk voor de patiënt om iemand naast zich te hebben die zijn hand vasthoudt of met hem praat. Dat is fijn voor de patiënt die zich langere tijd onder de scanner bevindt. Voor velen geeft dat een rustgevend en veilig gevoel. Vele onderzoeken kunnen doorgaan in zijlig of half liggende houding in plaats van de klassieke liggende houding in een gesloten systeem.

Wat kost een open MRI-scan?

Nederlands verzekerd Wij leveren niet-gecontracteerde zorg en volgen de passantentarieven zoals bepaald door NZa. Er is een vaste eigen bijdrage voor elk onderzoek van €50. De rest van de eigen bijdrage dient u niet te vergoeden.* Wat met mijn zorgverzekering? Wij bieden niet-gecontracteerde zorg aan.

Verwijzing via huisarts of buitenlandse specialist Eigen risico Een MRI of echo-onderzoek wordt altijd eerst van het eigen risico verrekend. Het eigen risico betaalt ieder volwassen Nederlander voor zorg uit de basisverzekering. In 2023 is dit minimum €385,00. Eigen bijdrage MRI : Er is een vaste eigen bijdrage per onderzoek/ afspraak van €50,00*.

Het overige van de eigen bijdrage dient u niet te vergoeden. De eigen bijdrage wordt ter plaatse na het onderzoek betaald. Echografie : Bij een echografie is er geen eigen bijdrage. Echogeleide behandelingen: Er is een vaste eigen bijdrage per behandeling van €50,00*.

 1. Het overige van de eigen bijdrage dient u niet te vergoeden.
 2. De eigen bijdrage wordt ter plaatse na het onderzoek betaald.
 3. Verwijzing vanuit een Nederlands ziekenhuis De nota wordt rechtstreeks verrekend met het ziekenhuis, u hoeft hier zelf niets voor te doen.
 4. U betaalt geen eigen bijdrage aan ons.
 5. Vergoedt uw verzekering de nota volledig, dan kunt u uw eigen bijdrage van €50,00 terugvragen door een kopie van de nota te sturen naar [email protected] No-show en laattijdige annulatie
 Als u niet op uw afspraak verschijnt of minder dan 48 uur op voorhand annuleert, wordt een kost aangerekend per gereserveerde tijd/onderzoek.

Wat neemt u mee naar uw afspraak?

Uw paspoort, identiteitskaart of rijbewijs Uw verwijsbrief Bankkaart om ter plaatse te betalen

Nb: De meeste onderzoeken kunnen ook doorgaan zonder verwijsbrief. Er is dan nooit een vergoeding mogelijk. De registratie van uw gegevens gebeurt altijd volgens je Burgerservicenummer. Het is niet mogelijk om bij ons anoniem een onderzoek te ondergaan. Indien u naar Open MRI Zen komt voor een afspraak gaat u akkoord met ons privacyreglement, Prijzen passantentarieven 2023

MRI hersenen/hypofyse/brughoek €343,68
MRI hals/halsvaten €286,59
MRI cervicale wervelkolom €286,59
MRI thoracale wervelkolom €320,76
MRI lumbale sacrale wervelkolom/SIG €291,60
MRI schouder/elleboog/hand/pols en overige bovenste extremiteiten €319,58
MRI mammografie €343,68
MRI heup/knie/enkel/voet en overige onderste extremiteiten €295,58
MRI beenderig bekken €295,58
MRI thorax/sternum/plexus €343,68
MRI lever €386,13
MRI bovenbuik (MRCP, nieren, bijnieren, milt, pancreas) €386,13
MRI prostaat €386,13
MRI rectum €386,13
MRI klein bekken (baarmoeder, blaas) €386,13
MRI overzichtsonderzoek €995,00
Second opinio €100,00
+ Inbrengen van intra-articulair contrast t.b.v. MRI +€126,43
Echografie van de schedel €108,10
Echografie van de schildklier en/of hals €90,84
Echografie van de halsvaten of veneuze duplex ledematen €166,90
Echografie arteriële duplex ledematen €103,25
Echografie van de bovenste extremiteit(en) €102,23
Echografie van de onderste extremiteit(en) €99,09
Echografie mammae €102,96
Echografie van de buikorganen €103,25
Echografie van het klein bekken / scrotum €95,16
Lokale injectie medicatie onder echocontrole €165,19
Barbotage schouder onder echocontrole €165,19
Vous pourriez être intéressé :  Welk Canarisch Eiland Is Het Warmst In Oktober?

passantentarieven

Wat als je niet in een MRI durft?

Als u niet in kleine ruimtes durft, bijvoorbeeld in een lift, kan de MRI moeilijk zijn. Als u denkt last te hebben van claustrofobie, meldt dit dan aan uw behandeld arts. De behandeld arts kan dan eventueel een medicijn (oxazepam) voorschrijven.

Hoe ziet een open MRI-scan eruit?

Wat is een open MRI? – Een MRI-scan wordt gemaakt om een diagnose te stellen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een sterk magnetisch veld en radiogolven. De scan geeft een nauwkeurig beeld van gewrichten, botten en weefsels. De meeste ziekenhuizen en klinieken beschikken over een reguliere MRI-scan.

 • Bij een reguliere MRI-scan ligt u tijdens het onderzoek in een soort tunnel.
 • Een regulier MRI-onderzoek is voor sommige mensen erg benauwend en eng.
 • Om deze mensen ook passende zorg te kunnen bieden, hebben wij een open MRI-scan in Mill,
 • Bij een open MRI is er geen tunnel aanwezig, maar zijn de zijkanten open.

U ligt hierbij op een onderzoekstafel en boven u hangt een grote schijf.

Hoe groot is de opening van een MRI-scan?

Wat is een MRI-onderzoek? – Een MRI-onderzoek of MRI-scan gebeurt met behulp van een sterke magneet, met in het midden een tunnel met een doorsnede van 70 cm en een lengte van 1,5 meter. Deze tunnel is en blijft open aan de voor- en achterzijde en is van binnen verlicht.

 • Voor de tunnel staat de onderzoekstafel die in de tunnel geschoven wordt.
 • Een MRI-onderzoek of MRI-scan gebeurt in een soort tunnel.
 • Voor het onderzoek wordt u in de tunnel geschoven.
 • De tunnel is aan de voor- en achterkant open en van de binnenkant verlicht.
 • In de tunnel is een soort sterke magneet aanwezig.

Die vangt signalen op uit uw lichaam.

Hoeveel Oxazepam nemen voor MRI?

U neemt de oxazepam 1 uur vóór het onderzoek in. U mag dan na het onderzoek niet meer zelf rijden. Het is mogelijk om een MRI scan te laten maken in een open systeem.

Kan een MRI-scan vergoed worden?

Vergoeding MRI-scan Moet je van je arts een MRI-scan laten maken? Je krijgt MRI-scan vergoed uit je basisverzekering. Je betaalt wel eigen risico.

Je krijgt een vergoeding uit je Just basisverzekering Je hebt een verwijzing nodig van je medisch specialist Je betaalt voor een MRI-scan Bedrag dat je zelf betaalt voordat wij je zorg vergoeden. In 2023 is je eigen risico € 385 per jaar. Je betaalt dit alleen voor zorg uit de basisverzekering. En alleen als je 18 jaar of ouder bent. Heb je gekozen voor een hoger, vrijwillig eigen risico van € 685 of € 885 ? Dan is dat het eigen risico dat je per jaar betaalt. Je betaalt voor een MRI-scan geen Voor sommige zorg betaal je een wettelijke eigen bijdrage. Je betaalt dan een deel van je zorg, medicijnen of hulpmiddelen zelf.

Je krijgt een MRI-scan 100% vergoed als je naar een zorgverlener gaat met een contract. Je betaalt wel eigen risico voor een MRI-scan. Je krijgt deze vergoeding als:

je medisch specialist uit een gecontracteerd ziekenhuis of zelfstandig behandelcentrum (ZBC) vindt dat een MRI-scan medisch noodzakelijk is. In een zeer beperkt aantal gevallen kan een huisarts je ook verwijzen. je naar een zorgverlener met een contract gaat.

Je kan naar een ziekenhuis of zelfstandig behandelcentrum met een contract voor MRI-onderzoek., Ga je naar een zorgverlener zonder contract? Dan krijg je misschien, Met een verwijzing van je arts krijg je een MRI-scan helemaal vergoed uit je basisverzekering. Je betaalt alleen eigen risico. Wel even naar een gaan. Anders krijg je misschien minder vergoed. : Vergoeding MRI-scan

Welke MRI mag huisarts aanvragen?

Welke MRI- en röntgenonderzoeken zijn mogelijk? – MRI-onderzoeken die u direct kunt aanvragen zijn een MRI van de rug en knie. Overige MRI-onderzoeken kunnen worden aangevraagd. Het is echter niet zeker dat deze worden vergoed door de zorgverzekeraar van de patiënt.

Hoeveel kost een MRI-scan hele lichaam?

Bodyscan: kosten en vergoeding zorgverzekering 21 november 2018 Artikel door: Koen Kuijper – Welk Ziekenhuis Heeft Een Open Mri-Scan Veel Nederlanders hebben de behoefte om een preventief medisch onderzoek, Prescan of health check te laten doen. Er zijn een groot aantal verschillende onderzoeken beschikbaar, variërend van een simpele bloedsuikertest tot een total bodyscan (MRI). In Nederland is het alleen mogelijk om een MRI uit te voeren als je een verwijzing hebt van een arts.

 • Met een preventief medisch onderzoek kunnen gezondheidsproblemen in een vroeg stadium worden ontdekt.
 • De kans op genezing is dan veel groter.
 • De kosten van een preventieve medische onderzoeken verschillen sterk.
 • Een total bodyscan (MRI) van de belangrijkste organen en bloedvaten kost ongeveer 1.000 euro.

Als daar nog extra onderzoeken bijkomen, zoals een hartonderzoek, onderzoek van de huid en en laboratoriumonderzoek van bloed, urine en ontlasting, kan daar nog eens 400 tot 600 euro bijkomen. Een simpele preventieve gezondheidstest (health check) kost pakweg 50 tot 75 euro.

Vous pourriez être intéressé :  In Welk Land Ligt Hong Kong?

Body Mass Index (BMI)BloeddrukCholesterolSuikergehalte

Vaak zit er ook een kort consult inbegrepen bij de check. zijn er geen vergoedingen beschikbaar voor de Prescan (total bodyscan). Uitzondering hierop is als je het pakket Superfit hebt van ONVZ. Dit pakket is echter niet meer af te sluiten voor nieuwe klanten.

Promovendum (15 procent korting)Besured (15 procent korting)National Academic (15 procent korting)

Deze zorgverzekeringen zijn te vergelijken in, De kosten voor een total body scan of preventief medisch onderzoek zijn voor particulieren niet aftrekbaar bij de aangifte inkomstenbelasting. Ondernemers en bedrijven die de test voor hun medewerkers aanbieden, kunnen de kosten wel aftrekken bij de belastingaangifte(n).

Hoe help je iemand met claustrofobie?

Tips om je claustrofobie te overwinnen – Als je angst voor kleine ruimtes meevalt, kan je zelf aan de slag:

Praat over je angst met vrienden of familie. Zo krijg je een goed beeld van je angst. Wanneer heb je claustrofobie? Wat voel je dan? Wat gebeurt er met je lichaam? Welke invloed heeft die angst op je leven? Als je er niet makkelijk over kan praten, schrijf het dan op. Haal een zelfhulpboek over omgaan met claustrofobie in de bib. Geef zo weinig mogelijk toe aan je angsten en ga angstaanjagende situaties niet uit de weg. Ga de confrontatie aan en besef dat paniek ook terug overgaat. Doe dat wel geleidelijk, Neem bijvoorbeeld eerst eens een ruime lift met iemand die je goed kent en vertrouwt. Probeer dan eens een kleinere lift te nemen. Push jezelf niet te hard. Te grote stappen kunnen je angst verergeren. Ga dus niet meteen aan speleologie doen Bereid je mentaal voor op je reacties van je lichaam: trillen, hartkloppingen, zweten, hyperventileren. Als je er niet van wegloopt, verdwijnen ze na een tijdje vanzelf. Denk aan positieve dingen in uitdagende situaties. Probeer je rustig te houden door diep adem te halen. Vier elke kleine prestatie en blijf doorgaan!

Kan een MRI-scan onder narcose?

Wat is een MRI-scan? – Met de magnetic resonance imaging (MRI) krijgt de arts informatie over bepaalde inwendige organen, zoals de hersenen, spieren, het hart of de nieren. Een MRI kan helpen bij het stellen van een diagnose of bij de beoordeling van het resultaat van een behandeling. Een MRI-scan is mogelijk zonder narcose en met narcose.

Kan je moe worden van een MRI-scan?

De spier ‘werkt’ dus tijdens deze opnemen. Daarom kan er na de MRI een ‘moe gevoel’ zijn. Het kan geen kwaad, maar als het alleen maar tijdens bepaalde opnemen optreedt, en ze erg hinderlijk zijn, kan je overwegen juist deze opnamen niet te maken en kijken of ze door andere vervangen kunnen worden.

Kan je een ontsteking zien op een MRI-scan?

Wat zie je op een MRI-scan? – Door de beelden van de MRI-scan krijgt de radioloog een goed beeld van de mogelijke aanwezigheid van bijvoorbeeld ontstekingen, tumoren, fracturen, cysten en slijtage (artrose). Hierdoor kan een scan inzicht geven in de eventuele oorzaak van klachten zoals (chronische) pijn vanuit je organen en gewrichten.

Hoe lang duurt een MRI-scan van het hoofd?

Een Magnetic Resonance Imaging (MRI) van de hersenen wordt uitgevoerd om de activiteiten en functies in uw hersenen te onderzoeken. Gedurende het MRI-onderzoek voert u een aantal opdrachten uit. Het onderzoek is pijnloos en duurt ruim een uur. In deze folder kunt u meer lezen over dit onderzoek.

Wat is het verschil tussen MRI en MR?

MR-onderzoek Magnetische Resonantie is een techniek om zonder röntgenstralen beeldopnames van het lichaam te maken. Dit onderzoek staat ook bekend als MRI (Magnetic Resonance Imaging) of NMR. De radioloog wekt met een MR-toestel sterke magneet- en radiogolven op.

Hoe bereid je je voor op een MRI?

contrastmiddel – Bij enkele MRI onderzoeken is het nodig om contrast toe te dienen. Indien dit het geval is dan wordt dit met u besproken tijdens het maken van de afspraak. Het MRI Centrum maakt gebruik van het contrastmiddel Gadovist, Gadovist is een veilig en in de zorg een veel toegepast contrastmiddel.

Hoe lang duurt een MRI-scan van de rug?

Hoe gaat het maken van een MRI van de rug? – Een MRI wordt in het ziekenhuis gemaakt op de afdeling radiologie. De persoon die de MRI maakt heet een laborant. U komt eerst in een kleedkamer waar u uw kleren uit kunt doen. U hoort van de laborant welke kleren u uit moet doen.

Het onderzoek doet geen pijn. Wel maakt het apparaat veel lawaai tijdens het maken van de foto’s. U krijgt oordopjes of een koptelefoon. Het MRI-apparaat waar u in ligt, is in een andere ruimte dan de laborant die het apparaat aanzet en uitzet. Via een microfoon of intercom kunt u met elkaar praten. U krijgt een alarmbel in uw hand. Als u angstig bent tijdens het onderzoek kunt u bellen. Het onderzoek duurt meestal ongeveer 15 tot 30 minuten. Hoe stiller u ligt tijdens het onderzoek, hoe mooier en scherper de beelden worden.

Kan het kwaad

Waarom duurt een MRI zo lang?

Waarom duurt het MRI-onderzoek zo lang? – Alrijne Ziekenhuis De duur van het MRI-onderzoek is met vijftien tot veertig minuten langer dan de meeste andere onderzoeken op de afdeling radiologie. Het onderzoek duurt relatief lang, omdat bij het onderzoek verschillende type beelden worden gemaakt en vaak ook in meerdere richtingen.

Vous pourriez être intéressé :  Welk Toetsenbord Instellen?

Wat is een goed alternatief voor oxazepam?

Advies – Bij een angststoornis met een geringe ziektelast volstaan voorlichting en zelfhulpadviezen. Bij onvoldoende effect daarvan of bij ernstige ziektelast zijn cognitieve gedragstherapie, een antidepressivum of beide aangewezen. Er is een lichte voorkeur voor SSRI’s boven serotonerge TCA’s vanwege een geringere kans op ernstige bijwerkingen.

Bij sociale fobie komen TCA’s niet in aanmerking. Na herstel van de angststoornis is begeleiding bij het stoppen van het antidepressivum en terugvalpreventie belangrijk. Bij examenangst/plankenkoorts kan incidenteel propranolol gegeven worden. Indien de antidepressiva en cognitieve gedragstherapie niet voldoende effectief zijn, hebben benzodiazepinen een beperkte plaats in de onderhoudsbehandeling van sociale angststoornissen en paniekstoornissen.

Daarnaast kunnen benzodiazepinen bij de start van een behandeling met antidepressiva kortdurend worden toegevoegd (maximaal 2–4 weken) om de initieel toenemende angst op te vangen. De behandeling van slapeloosheid is vooral niet-medicamenteus. Voor een geneesmiddel is alleen plaats in uitzonderingsgevallen, zoals bij acute ernstige slapeloosheid of ernstig disfunctioneren overdag, en dan alleen kortdurend gedurende enkele nachten.

 1. De voorkeur gaat uit naar een kortwerkende benzodiazepine-agonist: lormetazepam, temazepam, zolpidem of zopiclon.
 2. Met deze middelen bestaat ruime ervaring en bij gebruik in lage dosering is er weinig kans op nawerking de volgende dag.
 3. De behandeling van een delier bestaat vooral uit het borgen van een veilige omgeving en het behandelen van de oorzaak (uitlokkende factor).

Behandel een alcoholonthoudingsdelier met een benzodiazepine. Voeg haloperidol toe indien het delier persisteert of bij agitatie en perceptuele stoornissen. Behandel somatisch zieke patiënten met een alcoholonthoudingsdelier in eerste instantie met haloperidol en voeg een benzodiazepine toe bij autonome hyperactiviteit als uiting van alcoholonthouding.

Geef bij langdurig overmatig alcoholgebruik thiaminesuppletie en behandel matig tot ernstige alcoholonthoudingsverschijnselen met een benzodiazepine, bij voorkeur lorazepam. Voeg bij een alcoholonthoudingsdelier (ook bij ouderen) haloperidol toe. Terugvalpreventie bestaat uit psychosociale begeleiding, eventueel medicamenteus ondersteund met acamprosaat, disulfiram, nalmefeen of naltrexon.

Behandel een acute alcoholintoxicatie volgens het ziekenhuisprotocol. Offlabel: Geef bij een psychose zonder agitatie een antipsychoticum op basis van oorzaak van de psychose, effectiviteit, bijwerkingen en toedieningsvorm (voorkeur olanzapine bij schizofreniespectrum).

 1. Geef een benzodiazepine als agitatie de overhand heeft.
 2. Indien dit niet mogelijk is, geef (als noodmedicatie) de combinatie haloperidol en promethazine.
 3. Therapieresistente psychose kan, na gebruik van achtereenvolgens twee verschillende antipsychotica, met clozapine worden behandeld.
 4. Hierbij zijn intensieve controles geïndiceerd, zoals leukocytencontrole vanwege de kans op agranulocytose.

Zie voor meer informatie het NHG-Standpunt Herhalen gespecialiseerde ggz-medicatie en de bijlage Voorzorgen bij patiënten die clozapine gebruiken. Aan de vergoeding van oxazepam zijn voorwaarden verbonden, zie Regeling zorgverzekering, bijlage 2,

Kan 1 oxazepam per dag kwaad?

Kan het kwaad om af en toe oxazepam te gebruiken? Ik gebruik maandelijks twee tot drie keer oxazepam 10 mg om te kunnen slapen. Ik neem dan een kwart of een halve tablet. Ik kan daar erg goed op slapen als ik onrustig ben. Ik wil graag weten of dit kwaad en of dit verslavend is? Het incidentele gebruik van twee tot drie keer per maand van oxazepam is niet schadelijk en zal geen verslaving geven.

Wat doet oxazepam 10 mg met je?

Oxazepam werkt spierontspannend, rustgevend en maakt suf. Het bevordert zo dat u in slaap valt en beter doorslaapt. Dit medicijn is vooral geschikt als u moeite heeft met inslapen en als u verwacht gedurende de nacht vaak wakker te worden. Ongeveer één uur na inname wordt u slaperig en rustig.

Welke MRI mag een huisarts aanvragen?

Welke MRI- en röntgenonderzoeken zijn mogelijk? – MRI-onderzoeken die u direct kunt aanvragen zijn een MRI van de rug en knie. Overige MRI-onderzoeken kunnen worden aangevraagd. Het is echter niet zeker dat deze worden vergoed door de zorgverzekeraar van de patiënt.

Wat is het verschil tussen MRI en MR?

MR-onderzoek | Maria Middelares Magnetische Resonantie is een techniek om zonder röntgenstralen beeldopnames van het lichaam te maken. Dit onderzoek staat ook bekend als MRI (Magnetic Resonance Imaging) of NMR. De radioloog wekt met een MR-toestel sterke magneet- en radiogolven op.

Waarom geen open MRI in België?

Vlotte bereikbaarheid – In België is de kans groot dat je op weg naar het ziekenhuis in de file verstrikt geraakt waardoor je gestresseerd onder de MRI-scanner moet. Iets wat men absoluut wil vermijden, aangezien je het onderzoek net zo ontspannen mogelijk moet ondergaan.

Waar kan ik snel een MRI-scan laten maken?

MRI scan zonder verwijzing, direct uitslag. – MRI-scan onderzoek geeft inzicht in je gezondheid en kan wellicht de oorzaak van je klachten opsporen. Met of zonder verwijzing van een arts kun je bij Privatescan terecht. Een MRI-scan kan vaak al binnen 1-2 werkdagen uitgevoerd worden.

 1. Na afloop krijg je direct de uitslag,
 2. De beelden krijg je mee op DVD/CD.
 3. Ook ontvang je een schriftelijk verslag met daarin de bevindingen en eventuele aanbevelingen.
 4. Ben je claustrofobisch? Geen probleem.
 5. Speciaal hiervoor beschikt Privatescan over ruimere (open) MRI scanners of kan ze een rustgevend middel geven tijdens het onderzoek.

Bekijk hier het overzicht van de gerichte MRI-scans.