Millionturf

guide des courses de chevaux

Welk Type Iphone Heb Ik?

Welk Type Iphone Heb Ik
Het modelnummer van je iPhone, iPad of iPod touch opzoeken Lees hier hoe je het modelnummer van je apparaat kunt vinden. Welk Type Iphone Heb Ik Ga naar ‘Instellingen’ > ‘Algemeen’ > ‘Info’. Rechts naast ‘Modelnummer’ staat het onderdeelnummer. Tik op het onderdeelnummer om het modelnummer weer te geven. Om het modelnummer te vinden op een iPhone 8 of nieuwer model met een simkaarthouder, verwijder je de simkaarthouder en kijk je in de sleuf. Zorg voor heldere verlichting van bovenaf. Het modelnummer staat op de bovenzijde (de kant van het beeldscherm). Welk Type Iphone Heb Ik iPhone-modellen die alleen eSIM ondersteunen, hebben geen simkaarthouder. Kijk in de Lightning-connector om het modelnummer te vinden. Zorg voor heldere verlichting van bovenaf. Zoek het modelnummer op de bovenzijde van de Lightning-connector (de kant van het beeldscherm). Welk Type Iphone Heb Ik Bij de iPhone 7 en ouder, iPad en iPod touch staat het modelnummer op de achterzijde van het apparaat. Welk Type Iphone Heb Ik : Het modelnummer van je iPhone, iPad of iPod touch opzoeken

Welke iPhone heb ik A2296?

Hoe herken ik een iPhone SE 2020 (2e generatie, 2020)? – Welk Type Iphone Heb Ik Dit zijn de belangrijkste eigenschappen van de iPhone SE 2020 :

De iPhone SE 2020 modelnummers zijn: A2275, A2296, A2298 (via Instellingen > Algemeen > Info > Model ) 4,7-insch scherm met thuisknop. Kleuren: wit, zwart en rood. Opslagcapaciteit: 64GB, 128GB of 256GB. Glazen achterkant met Apple-logo in het midden. Enkele camera met flitser. Geïntroduceerd in april 2020. Meest recente iOS-versie : iOS 16.5 Meer informatie in ons iPhone SE 2020 overzicht,

Hoe herken je een iPhone 8?

2. Op de achterkant

Type iPhone Modelnummers
iPhone X A1865, A1901, A1902
iPhone 8 Plus A1864, A1897, A1898
iPhone 8 A1863, A1905, A1906
iPhone 7 Plus A1661, A1784, A1785

Welke iPhone heb ik IMEI nummer?

Als je het apparaat niet hebt – Het serienummer of IMEI-/MEID-nummer kan op verschillende plaatsen staan.

 1. Ga naar appleid.apple.com/nl in een webbrowser.
 2. Log in met de Apple ID die je op je apparaat gebruikt.
 3. Kies het gedeelte ‘Apparaten’. Selecteer het apparaat om het serienummer en IMEI-/MEID-nummer te zien.

Als je nog steeds hulp nodig hebt, probeer je het volgende:

 • Heb je een ander apparaat met iOS 10.3 of hoger dat bij je Apple ID is ingelogd? Ga op dat apparaat naar ‘Instellingen’ > ”. Scrol omlaag om de apparaten te zien waarop je met je Apple ID bent ingelogd. Tik op de naam van het apparaat om het serienummer en het IMEI-/MEID-nummer te zien.
 • Heb je de originele verpakking van je toestel nog? Zoek het serienummer en IMEI/MEID op de streepjescode:
 • Kun je het nummer dat je zoekt nog steeds niet vinden? Neem contact op met Apple Support door het apparaat in deze lijst te selecteren:
  • iPhone
  • iPad
  • iPod touch

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden.

Wat ben ik iPhone?

Wie ben ik?: bekend familiespel op de iPhone » » » Wie ben ik?: bekend familiespel op de iPhone Een simpele aanbieding heeft ervoor gezorgd dat het onlangs uitgebrachte spelletje Wie ben ik? op de een grote verkoopspurt heeft gemaakt. Het spel bestormt de Nederlandse en staat daarin momenteel zelfs op plek twee van de best verkochte apps.

In het spel krijg je allebei een kaartje met een persoon erop. Door vragen te stellen als ‘heeft de ander een bril?’ en ‘heeft ie een snor?’, raad je welke persoon de ander heeft staan. Wie de persoon van de tegenstander als eerst raadt, wint het spel. Je kan Wie ben ik? spelen tegen de computer en tegen iemand anders.

In de laatste spelvariant geef je de of door aan je tegenspeler, die dan aan de beurt is om een vraag te stellen en personen die niet aan het antwoord voldoen, weg te tikken op zijn scherm. Het spel is (nog) niet online te spelen, maar je prestaties worden wel bijgehouden in Apple’s GameCenter.

In Wie ben ik? stel je de vragen aan de hand pictogrammen aan de linkerkant van het beeld. Als je de vragen in een categorie al hebt gesteld, komt er een groen vinkje achter te staan zodat je weet dat je een vraag niet twee keer stelt. Als je denkt te weten wie de ander heeft staan, druk je op de Raad-knop en wijs je een poppetje aan.

Heb je het goed, dan win je. Als je wint tegen de computer, speel je bovendien een extra persoon vrij. Standaard zijn er 24 geanimeerde personages en je kan er nog 11 vrijspelen. Wie ben ik? is een universele app voor de iPhone, en, Het synchroniseert automatisch de vrijgespeelde personen op je andere apparaten.

Vous pourriez être intéressé :  Iphone 11 Welk Jaar?

Hoe kun je zien hoe oud een iPhone is?

Druk op ‘iOS Device’. Ga naar ‘ Battery Info ‘. In een pop-up scherm zie bij ‘Age’ in dagen de leeftijd van je iPhone. Druk op het aantal dagen om de leeftijd van je iPhone in maanden en jaren te zien.

Welke iPhone na iPhone 8?

Apple iPhone 12 (mini): 5.4 inch en 6.1 inch – Deze 5.4 inch iPhone heeft een handzaam formaat en iPhone 12 is zijn grote broer van 6.1 inch. Op de voorkant van de toestellen vind je een OLED scherm. De achterkant is geschikt voor opladen met MagSafe opladers. iPhone SE 2022 is de beste keuze als je zoekt naar een betaalbare, krachtige en kleine iPhone. Hij heeft dezelfde snelle A15 processor als iPhone 13 Pro, waardoor je razendsnel navigeert. Tegelijkertijd heeft hij het compacte formaat van iPhone 8. Zo stop je hem gewoon in je broekzak en is bediening met één hand geen probleem.

Wat is mijn iPhone 8 waard?

De iPhone 8 heeft een geschatte verkoopwaarde tot €590,-.

Wat zegt serienummer iPhone?

Serienummer van iPhone en iPad opzoeken – Aan de hand van het serienummer kun je zien of je in aanmerking komt voor een bepaalde reparatieregeling en of er nog garantie op je toestel zit. Je kunt op vier manieren dit unieke nummer opzoeken:

 • Via de Instellingen-app : Blader naar Instellingen > Algemeen > Info, Halverwege lijst zie je het staan.
 • Op de doos : Heb je het doosje nog, dan staat het serienummer op een sticker achterop.
 • Via Finder : Sluit de iPhone aan op de Mac en open Finder. Klik in de zijbalk op jouw toestel en klik op de modelnaam (links van het batterij -symbool). Is het serienummer niet zichtbaar maar staat er een andere waarde, zoals UDID, ECID of modelaanduiding? Klik dan met de muispijl een paar keer hierop, totdat je het juiste nummer te zien krijgt.
 • Achterop het toestel : bij oudere iPhones staat het serienummer achterop de iPhone gedrukt. Bij iPads is dit nog steeds zo.

Welk Type Iphone Heb Ik Alle iPhones hebben een uniek IMEI-nummer vanwege de telefoonfuncties in het toestel. Het IMEI-nummer vind je bij recente iPhones op de simkaarthouder. De reden dat je bij iPads nog wel achterop het toestel kunt kijken, is omdat een iPad niet altijd een IMEI-nummer heeft. Zo kun je de iPad ook identificeren als het scherm bijvoorbeeld kapot is en je niet naar de Instellingen-app kunt gaan.

Hoe controleer je IMEI-nummer?

Een IMEI nummer staat voor International Mobile Equipment Identity nummer. Dit is meestal een vijftien cijferig getal dat de “identiteit” van jouw mobiel is en die voor iedere telefoon uniek is. Waar vind ik mijn IMEI-nummer? Het IMEI-nummer wordt op het scherm van een telefoon weergegeven als je *#06# typt.

 • Je vindt het nummer ook binnenin je telefoon.
 • Hiervoor moet je de telefoon uitschakelen en de accu verwijderen.
 • Ook kun je het IMEI-nummer vinden op het doosje van je telefoon.
 • Doorgaans zit hier een sticker op met een IMEI-nummer.
 • Heb je nog vragen? Voor vragen kun je terecht bij onze Nederlandse of Belgische Service- en Informatielijn.

Wij helpen je graag persoonlijk verder.

Is IMEI en serienummer hetzelfde?

Waar vind ik het model-/versie-/product-/serienummer? Achterop je laptop vind je vaak een of meerdere stickers met verschillende nummers die laten zien welk product je precies hebt. Hierdoor is het vaak lastig om te achterhalen welk nummer nu precies wat inhoudt. Serienummer Het serienummer is het unieke nummer van je laptop. Het nummer is te vinden achter de noemer ‘Serial’ of ‘S/N’.

Uitgebreide informatie over het achterhalen van een serienummer bij een laptop kun je hier vinden:

Modelnummer Het modelnummer is het uitgebreide typenummer van je product. Deze vind je achter de noemer ‘Model’ of ‘Product’. Versienummer Het versienummer vind je op verschillende plekken. Vaak wordt deze getoond achter de noemer ‘Versie’ of ‘Revisie’.

Het kan ook voorkomen dat deze achter het modelnummer staat en wordt aangeduid met een ‘V’. Productnummer Het productnummer wordt ook wel het artikelnummer van de fabrikant genoemd. Dit nummer vind je vaak achter het woord ‘Product’ of achter ‘P/N’. IMEI-nummer Het IMEI-nummer is in principe hetzelfde als het serienummer, echter komt dit nummer alleen voor op apparaten die contact kunnen maken met het mobiele netwerk.

Vous pourriez être intéressé :  Stoofvlees Welk Vlees?

Denk hierbij aan smartphones en tablets met een 3G/4G functionaliteit. Je kunt het IMEI nummer ook achterhalen op deze producten door te ‘bellen’ naar *#06#, Er wordt dan niet daadwerkelijk gebeld, maar je ziet dan het IMEI nummer op je scherm verschijnen.

Hoe kom je in een iPhone zonder code?

Als je de toegangscode van je iPhone bent vergeten Ben je de toegangscode van je iPhone vergeten? Lees hier hoe je je iPhone in de herstelmodus zet, zodat je deze kunt wissen en opnieuw kunt configureren. Als je te vaak een onjuiste toegangscode invoert op het toegangsscherm van je iPhone, krijg je een melding dat de iPhone is geblokkeerd.

 1. Lees wat je moet doen,) Als je je toegangscode niet meer weet, moet je de iPhone met behulp van een computer in de herstelmodus zetten.
 2. In de herstelmodus kun je de iPhone wissen, waarna je deze opnieuw kunt configureren.
 3. Nadat je de iPhone hebt gewist, kun je je gegevens en instellingen herstellen vanaf een reservekopie.

Als je geen reservekopie van je iPhone hebt, kun je deze configureren als nieuw apparaat en vervolgens alle gegevens downloaden die je in iCloud hebt bewaard. Welk Type Iphone Heb Ik Voor dit proces heb je een Mac of pc nodig. Als je een pc gebruikt, moet je Windows 10 of hoger gebruiken en moet, Ook heb je de kabel nodig die bij de iPhone is geleverd (of een andere, compatibele kabel) om de iPhone op de computer aan te sluiten. Als je geen computer hebt en er geen kunt lenen, ga je voor hulp naar een,

 1. Koppel de iPhone los van de computer als deze is aangesloten.
 2. Schakel de iPhone uit met de methode voor jouw iPhone-model:
  • iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X en nieuwer, inclusief iPhone SE (2e en 3e generatie): houd de zijknop en de volume-omlaagknop ingedrukt tot je de schuifknop ‘Zet uit’ ziet. Welk Type Iphone Heb Ik
  • iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6s en iPhone 6: houd de zijknop ingedrukt tot je de schuifknop ‘Zet uit’ ziet. Welk Type Iphone Heb Ik
  • iPhone SE (1e generatie), iPhone 5s en ouder: houd de bovenste knop ingedrukt tot je de schuifknop ‘Zet uit’ ziet. Welk Type Iphone Heb Ik
 3. Sleep de schuifknop om de iPhone uit te schakelen en wacht een minuut om er zeker van te zijn dat deze volledig wordt uitgeschakeld.
 1. Bekijk alvast welke knop op je iPhone je in de volgende stap ingedrukt moet houden:
  • Op een iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X en nieuwer, inclusief iPhone SE (2e en 3e generatie) gebruik je de zijknop. Welk Type Iphone Heb Ik
  • Op een iPhone 7 en iPhone 7 Plus gebruik je de volume-omlaagknop. Welk Type Iphone Heb Ik
  • Op een iPhone SE (1e generatie) en iPhone 6s en ouder gebruik je de thuisknop. Welk Type Iphone Heb Ik
 2. Houd de juiste knop voor jouw iPhone ingedrukt terwijl je de iPhone meteen op de computer aansluit. Laat de knop niet los.
 3. Blijf de knop ingedrukt houden totdat je het herstelmodusscherm op de iPhone ziet en laat dan los. Welk Type Iphone Heb Ik Als je het toegangsscherm ziet, moet je en opnieuw beginnen.

Als het niet lukt om het scherm van de herstelmodus op de iPhone te krijgen en je hulp nodig hebt,,

 1. Zoek je iPhone op in de Finder of in iTunes op de computer waarop deze is aangesloten. (Lees hier hoe je,)
 2. Kies ‘Herstel’ wanneer je de opties ‘Herstel’ en ‘Werk bij’ te zien krijgt. De software voor je iPhone wordt nu gedownload op de computer en de herstelprocedure wordt gestart. Als het downloaden langer dan een kwartier duurt en het apparaat uit de herstelmodus gaat, wacht je tot de download klaar is. Vervolgens en begin je opnieuw.
 3. Wacht tot het proces is voltooid.
 4. Koppel de iPhone los van computer. Nu kun je,

Nuttig? Hartelijk dank voor uw feedback. : Als je de toegangscode van je iPhone bent vergeten

Wat moet ik doen als ik mijn iPhone kwijt bent?

Laatste update: 15 mei 2023 Welk Type Iphone Heb Ik Wanneer je je iPhone kwijt bent, kan je hem met de functie ‘Zoek mijn iPhone’ (of ‘Find my iPhone’) terugvinden. Ook andere apparaten, zoals je iPad, Apple Watch, MacBook, iMac of zelfs je AirPods kunnen met deze functie teruggevonden worden. Je moet deze functie natuurlijk wel ingeschakeld hebben in de instellingen van iCloud. We leggen je hier uit hoe je deze functie kan gebruiken.

Hoe speel je het spel Wie ben ik?

1. Wat is Wie Ben Ik? – Wie Ben Ik (of Wat Ben Ik) is een spel waarbij spelers moeten raden welk mens, dier of beroep er op het briefje staat dat op hun voorhoofd is geplakt. Elke speler probeert dit te achterhalen door enkel ja of nee vragen te stellen.

Vous pourriez être intéressé :  Welk Communicatiemiddel Is Het Meest Geschikt Om Een Groep Mensen Toe Te Spreken?

Is iPhone 11 goed in 2023?

Is de Apple iPhone 11 een goede keuze? Woensdag 01 Maart 2023 Welk Type Iphone Heb Ik In 2019 heeft Apple de serie op de markt gebracht waar de, de iPhone 11 Pro en de iPhone 11 Pro Max onder vallen. Dit betaalbare toestel is nog steeds een goede keuze voor mensen die voor minder geld toch een goed en hoogwaardig toestel willen hebben zonder de hoofdprijs te betalen.

De heeft nagenoeg dezelfde functies als de opvolger, de iPhone 12 maar is toch een stuk voordeliger. Naast een groot 6,1 inch Retina display bevat de onder andere 3 camera’s waaronder een 12 megapixel selfiecamera, een groothoekcamera en een ultragroothoekcamera van 12 megapixels. Verder maakt de iPhone 11 gebruik van een A13 Bionic chip waardoor het toestel snel in gebruik is.

Een prima toestel voor hedendaags gebruik dus. Nadeel van de iPhone 11 is dat 5G ontbreekt en je enkel gebruik kunt maken van 4G. Daarnaast worden iOS updates tot 5 jaar na de release ondersteund. Wil je liever een iPhone die wel 5G ondersteunt dan raden wij aan om eens te kijken naar de iPhone 12 of,

Kan iPhone 11 tegen regen?

iPhone 11 (Pro en Pro Max) – De iPhone 11 is spat-, water- en stofbestendig net zoals de tweede en derde generatie van de iPhone SE. Hij kan daarnaast dertig minuten overleven op twee meter onder water. De iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max doen hier nog een schepje bovenop. Met hun IP68-classificatie kunnen ze namelijk een halfuur overleven op maximaal vier meter diepte.

Kan iPhone in de zee?

Kan iPhone 13 tegen water? De iPhone 13 serie heeft (volgens de IEC standaard) een IP68 rating. Dit betekent dat een iPhone 13 (Mini, Pro, Pro Max) stofdicht is en tot 4 meter diep onder water kan voor maximaal 30 minuten. Onder ideale omstandigheden kan een iPhone 13 dus in het water vallen zonder daar waterschade aan over te houden.

IP-rating Stof-/ waterdicht
iPhone 13 IP68 Stofdicht, waterdicht tot 4 meter max.30 minuten.
iPhone 13 Pro IP68 Stofdicht, waterdicht tot 4 meter max.30 minuten.
iPhone 13 Pro Max IP68 Stofdicht, waterdicht tot 4 meter max.30 minuten.
iPhone 13 Mini IP68 Stofdicht, waterdicht tot 4 meter max.30 minuten.

Wat is de beste en goedkoopste iPhone?

Apple’s goedkoopste telefoons kopen: iPhone 11, 12 mini en SE 2022 – Wil jij graag een goedkope iPhone kopen? En mag deze niet meer kosten dan 500 euro? Dan zit je bij de iPhone 12 mini (refurbished), de iPhone 11 en de iPhone SE 2022 goed. Maar welke is de beste budget iPhone voor jou om te kopen? Na het lezen van dit artikel weet je meer! We vergelijken het ontwerp, de (processor)kracht, de camera’s en de prijzen van al deze budget iPhone’s. Welk Type Iphone Heb Ik

Is iPhone 13 Beter dan 11?

iPhone 11: standaard 64 GB, geen 5G ondersteuning – De instapversie van iPhone 11 heeft 64 GB aan opslagruimte. Dat is beperkt als je veel foto’s en video’s hebt. Als je meer nodig hebt, dan is er ook een 128 en 256 GB variant. Dit toestel ondersteunt geen 5G.

 • Houd er dus rekening mee dat je alleen verbinding maakt met een 4G netwerk.
 • Bij iPhone 11 krijg je geen oplader en oordopjes meer.
 • Je krijgt net als bij iPhone 13 (mini) alleen een usb C naar Lightning kabel, dus geen oplader en oordopjes meer.
 • Apple iPhone 13 (mini) is een beter toestel dankzij de krachtigere A15 Chip, het scherpere en extra valbestendige OLED scherm, de betere camera’s en 5G ondersteuning.

Maakt dat je allemaal niet uit en hoef je niet het nieuwste, dan is iPhone 11 ook een goed toestel. Houd er wel rekening mee dat iPhone 11 minder lang software- en beveiligingsupdates krijgt dan iPhone 13 (mini). : Vergelijk Apple iPhone 13 met Apple iPhone 11

Waarom is er nooit een iPhone 9 gemaakt?

Omdat dit toestel veel duurder was dan alles voor het toestel besloot Apple om ook een wat goedkoper toestel uit te brengen : iPhone 8. Hierna is uiteindelijk nooit meer een 9 uitgekomen en heeft Apple ook hun tik-tok systeem verbroken.