Millionturf

guide des courses de chevaux

Welk Toestel Heb Ik?

Welk Toestel Heb Ik
Ga naar de instellingen van je telefoon. Vervolgens kies je: ‘over deze telefoon’, ‘ toestel info’, ‘info’ ‘ toestel informatie’ of een andere verwoording die er op duidt dat je onder die optie wel eens de informatie kunt vinden waar je naar op zoek bent.

Hoe weet je welk toestel je hebt?

Modelcode, Serienummer en IMEI-nummer achterhalen –

Het serienummer en IMEI-nummer vind je terug op de verpakking of bij de instellingen van je smartphone. Om het serienummer, modelcode of IMEI nummer te achterhalen ga je op je mobiele toestel vanuit het startscherm naar: ‘Apps’ > ‘Instellingen’ > ‘Toestel-info’,

Het modelnummer is weergegeven in het ‘Toestel-info menu’. Tik nu op ‘Status’ om meer informatie te zien. Hier kun je het Serienummer bekijken van je toestel. Kies vervolgens voor ‘IMEI-informatie’ om het IMEI-nummer te achterhalen. Bij oudere toestellen (Galaxy S5 en lager) verwijder je de achterklep en de batterij. Onder de batterij vind je een sticker met: Welk Toestel Heb Ik

Wat is het model van mijn telefoon?

1 Ga naar de Instellingen app van je smartphone.2 Tik op Info telefoon of Info apparaat.3 Details over je telefoonnummer en over het IMEI-, model – en serienummer worden vervolgens op het scherm weergegeven.

Welke telefoon ben ik?

Open de Instellingen of Settings app. Scrol helemaal naar onder en klik op Info telefoon of About phone. Vervolgens zie je jouw modelnaam en modelnummer in beeld staan.

Kun je zien hoe oud je telefoon is?

2. Zoeken met het IMEI-nummer – Wordt je niet heel veel wijzer van de verpakking? Pak dan het IMEI-nummer erbij. Deze staat – als het goed is – op de verpakking van je telefoon, maar ook in de instellingen. Bij de meeste Android-telefoons kun je het IMEI-nummer vinden via de Instellingen-app, op het kopje ‘Over de telefoon’ (of iets dat erop lijkt) drukken en naar ‘Status’ gaan. Zodra je het IMEI-nummer van je telefoon gevonden hebt, kun je gaan Googelen. Probeer te zoeken op het unieke nummer van jouw telefoon, en vul dit eventueel aan met merk en model. Lukt dit niet? Probeer dan eens te zoeken op alleen het modelnummer of serienummer.

 • Sommige websites houden precies bij waar en wanneer welke telefoons geproduceerd worden, dus misschien staat jouw toestel wel in een van die lijstjes.
 • Mogelijk kom je bij de website IMEI.info uit.
 • Deze site werkt heel simpel.
 • Vul simpelweg het IMEI-nummer van je Android-smartphone in waarna je een tabel met allerlei specificaties te zien krijgt.

Soms staat hierin precies op welke datum je toestel geproduceerd is. → Heb je een Apple-telefoon? Zo kom je erachter hoe oud een iPhone is !

Hoe oud is mijn Samsung tablet?

Open ‘Instellingen’ en vervolgens ‘Info tablet ‘ aan de linker onderkant. Vervolgens vind je ‘Naam apparaat’ (bijvoorbeeld ‘ Galaxy Tab A (2016)’) en ‘Modelnummer’ (bijvoorbeeld ‘SM-T585’) hieronder.

Wat is de beste telefoon?

1. Samsung Galaxy S23 Ultra – Bent u klaar voor de toekomst? Met de beste mobiele telefoon van dit moment wel! De Samsung Galaxy S23 Ultra is een high-end smartphone en een geweldige toevoeging aan het vlaggenschip van Samsung. Absoluut de nummer 1 smartphone van dit moment! Bekijk de beste smartphone Welk Toestel Heb Ik

Vous pourriez être intéressé :  Welk Schuurpapier Voor Hout?
Beeldscherm 6,8 inch AMOOLED display (3088 x 1440 pixels)
Accucapaciteit 5.000 mAh
Processor Qualcomm Snapdragon 8 Gen2
Camera achterzijde 200 + 12 + 10 + 10 megapixel
Camera voorzijde 12 megapixel
Opslagcapaciteit 256GB, 512GB of 1TB
> Bekijk alle specificaties

Welke telefoons ondersteunen Whatsapp niet meer in 2023?

Heb je een oude smartphone? Dan is de kans groot dat je vanaf 1 januari 2023 de populaire berichtenapp Whatsapp niet meer kan gebruiken; bekijk hier of dit ook voor jouw telefoon geldt. Zowat 47 verschillende veelal verouderde telefoons zullen niet langer worden ondersteund om Whatsapp te gebruiken in het nieuwe jaar. Het gaat onder meer om de iPhone 5 en de Samsung S2. Vanaf zondag zal Whatsapp niet meer werken op alle Android-toestellen die nog werken met een besturingssysteem dat ouder is dan Android 4.1 (Jelly Bean) en alle iPhones waarop iOS 12 nog niet staat. De bewuste smartphones werden ongeveer tien jaar geleden uitgebracht.

Welke Android versie heb ik Huawei P30 Lite?

Meer over de Huawei P30 Lite – Huawei’s P30 Lite heeft een glazen behuizing met een 6,15 inch-display dat bijna de hele voorkant in beslag neemt, Bovenin het scherm zit een kleine notch voor de 24 megapixel-frontcamera. Achterop vind je naast de driedubbele camera ook een vingerafdrukscanner.

Het toestel draait op een Kirin 710-chip, een processor die ook in de Huawei P Smart (2019) zit en prima prestaties levert. Verwacht echter niet dat je de zwaarste games probleemloos kan spelen. Met 4GB werkgeheugen en 128GB opslagruimte heeft de P30 Lite veel geheugen om te multitasken en apps en andere media op te slaan.

Ook handig is de dualsim-ondersteuning, wat betekent dat je twee simkaarten tegelijk kan gebruiken. Zo ben je bijvoorbeeld voor werk en privé bereikbaar op één toestel. Welk Toestel Heb Ik Bij zijn release draait de P30 Lite met Android 9.0 (Pie) en EMUI, De EMUI-softwareschil past Android flink aan, zowel visueel als onderhuids. Veel features werken op een Huawei-toestel iets anders dan op een smartphone van een ander merk. Vanaf november 2019 wordt de update naar Android 10.0 voor de P30 Lite uitgerold.

Daarbij gaat het wel om een zogenaamde gefaseerde uitrol. Dat betekent dat de update geleidelijk uitrolt en het nog even kan duren, voordat de nieuwe software ook voor jouw toestel klaarstaat. Steun Android Planet Je gebruikt een adblocker. Dat vinden we jammer, want advertenties hebben we nodig om onze artikelen gratis aan te bieden.

Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen, Alvast bedankt! De nieuwe versie van de door Huawei ontwikkelde EMUI-schil is daarbij ook aanwezig, daarbij gaat het om EMUI 10. Dat laagje over Android heen oogt een stuk strakker en opgeruimder dan zijn voorganger.

 • Wel bevat EMUI een aantal toegevoegde apps van derde partijen, al kun je die gelukkig verwijderen.
 • Android 10 komt met een systeembrede donkere modus en meer privacy-opties.
 • Dankzij de Focus-modus, pauzeer je notificaties van bepaalde apps tijdelijk, waardoor je je volledig kunt focussen op werk of studie.
Vous pourriez être intéressé :  Spare Ribs Welk Dier?

Hoewel EMUI niet per se een minpunt is, vinden veel gebruikers een ‘schonere’ versie van Android fijner. In dat geval kun je beter kiezen voor een smartphone van bijvoorbeeld Nokia. Welk Toestel Heb Ik De P30 Lite heeft drie camera’s aan de achterkant: een reguliere lens van 24 megapixel, een groothoeklens van 8 megapixel en een 2 megapixel-dieptesensor. Die diepte-sensor wordt gebruikt bij het maken van portretfoto’s, terwijl de ultrawijde lens handig is om extra brede beelden vast te leggen.

Op de achterkant zit ook de vlotte vingerafdrukscanner. Lees verder na de advertentie. Steun Android Planet Je gebruikt een adblocker. Dat vinden we jammer, want advertenties hebben we nodig om onze artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen, Alvast bedankt! Huawei belooft dat de P30 Lite om de maand een beveiligingsupdate krijgt voor een periode van twee jaar.

Welke Oppo-telefoon moet je kopen in 2022? | Oppo line-up uitgelegd! | Vraag het SmartphoneMan

Ook ontvangt de smartphone minimaal één grote Android-update, deze heeft het toestel inmiddels ontvangen.

Is een Samsung een Android?

Hoe kan ik controleren welke versie van Android ik op mijn toestel heb? De mobiele toestellen van Samsung maken gebruik van het Android-besturingssysteem, dat is ontworpen door Google. Android updates zijn elk jaar uitgekomen. Bijgewerkte versies bieden nieuwe functies en verbeteringen.

Houd de Android up-to-date voor nieuwe functies, betere prestaties en beveiliging. Ontdek hoe je de Android-versie die je toestel gebruikt, kunt controleren en bijwerken. De manieren om de Android versie te controleren kunnen een beetje verschillen naargelang de geïnstalleerde Android versie op je toestel.

Volg de onderstaande stappen om je Android-versie te controleren. Stap 1. Open de instellingen, Stap 2. Selecteer Over telefoon. Als je apparaat een tablet is, tik je op Over tablet, Stap 3. Selecteer Softwaregegevens. Stap 4. Android-versie wordt weergegeven. Er zijn twee soorten software-updates: besturingssysteemupdates en beveiligingsupdates. Het type en de versie van de beschikbare updates zijn afhankelijk van je model. Oude apparaatmodellen ondersteunen mogelijk niet de nieuwste update. Stap 1. Open de instellingen, Stap 2. Selecteer. Stap 3. Selecteer Downloaden en installeren. Stap 4. Het updateproces start als er een beschikbaar is. Om in de toekomst automatisch software-updates te downloaden, schakelt je de optie Automatisch downloaden via wifi in. Let op: De schermafbeeldingen en het menu van het apparaat kunnen variëren, afhankelijk van het model en de softwareversie van het apparaat. Als je ongewoon gedrag op Samsung mobieltjes, tablets of wearables ervaart, kun je ons een vraag stellen in de Samsung Members-app.

Vous pourriez être intéressé :  Welk Padel Racket?

Wat is een Android toestel?

Wat is Android? – Android is een besturingssysteem dat vooral ontwikkeld is voor gebruik met smartphones en tablets. Het is zelfs het populairste besturingssysteem voor smartphones. Inmiddels wordt de software ook gebruikt voor televisies, smartwatches, camera’s, spelcomputers en zelfs auto’s.

Welke telefoons krijgen geen updates meer?

In de toekomst niet meer veilig – Heb jij een Samsung Galaxy S10, S10 Plus, S10e of A50? Dan is het verstandig om op zoek te gaan naar een nieuwe smartphone. Zonder beveiligingsupdates neemt neemt jouw digitale veiligheid namelijk af. Wees niet bang, je wordt niet meteen gehackt, maar Samsung doet er niets meer aan om je huidige telefoon de komende jaren nog digitaal te beschermen.

Waar kan ik mijn IMEI-nummer vinden?

Hoe kan ik aan het IMEI nummer voor mijn smartphone komen? | Samsung Nederland Een IMEI nummer staat voor International Mobile Equipment Identity nummer. Dit is meestal een vijftien cijferig getal dat de “identiteit” van jouw mobiel is en die voor iedere telefoon uniek is. Waar vind ik mijn IMEI-nummer? Het IMEI-nummer wordt op het scherm van een telefoon weergegeven als je *#06# typt.

Je vindt het nummer ook binnenin je telefoon. Hiervoor moet je de telefoon uitschakelen en de accu verwijderen. Ook kun je het IMEI-nummer vinden op het doosje van je telefoon. Doorgaans zit hier een sticker op met een IMEI-nummer. Heb je nog vragen? Voor vragen kun je terecht bij onze of Service- en Informatielijn.

Wij helpen je graag persoonlijk verder. : Hoe kan ik aan het IMEI nummer voor mijn smartphone komen? | Samsung Nederland

Hoe kan je zien sinds wanneer je je telefoon hebt?

2. Zoeken met het IMEI-nummer – Wordt je niet heel veel wijzer van de verpakking? Pak dan het IMEI-nummer erbij. Deze staat – als het goed is – op de verpakking van je telefoon, maar ook in de instellingen. Bij de meeste Android-telefoons kun je het IMEI-nummer vinden via de Instellingen-app, op het kopje ‘Over de telefoon’ (of iets dat erop lijkt) drukken en naar ‘Status’ gaan. Zodra je het IMEI-nummer van je telefoon gevonden hebt, kun je gaan Googelen. Probeer te zoeken op het unieke nummer van jouw telefoon, en vul dit eventueel aan met merk en model. Lukt dit niet? Probeer dan eens te zoeken op alleen het modelnummer of serienummer.

 • Sommige websites houden precies bij waar en wanneer welke telefoons geproduceerd worden, dus misschien staat jouw toestel wel in een van die lijstjes.
 • Mogelijk kom je bij de website IMEI.info uit.
 • Deze site werkt heel simpel.
 • Vul simpelweg het IMEI-nummer van je Android-smartphone in waarna je een tabel met allerlei specificaties te zien krijgt.

Soms staat hierin precies op welke datum je toestel geproduceerd is. → Heb je een Apple-telefoon? Zo kom je erachter hoe oud een iPhone is !