Millionturf

guide des courses de chevaux

Welk Eindcijfer Valt Het Meest?

Welk Eindcijfer Valt Het Meest
Welke eindcijfers brengen het meeste geld op? De Staatsloterij deelt zelf dat op eindcijfer 4 sinds 2013 de meeste prijzen zijn gevallen. Dat geldt zowel voor de Oudejaarstrekkingen als de reguliere trekkingen. In 2021 leverde het eindcijfer 3 het meeste op.

Welke nummers vallen het meest?

Euronummers – Op dit moment is de vaakst getrokken combinatie van euronummers 1 oneven en 1 even nummer welke 55% van alle trekkingen voor zijn rekening neemt.

Even nummers Oneven nummers Trekkingen
2 0 138
1 1 360
0 2 150

Welke loterij heb je de meeste kans om te winnen?

Je kans op een prijs is het hoogst van alle loterijen – De kans op een prijs bij Staatsloterij wisselt per trekking en is in 2023 gemiddeld over alle 16 trekkingen 51,6%. Dat betekent dat er gemiddeld op 51,6% van de verkochte lotnummers een prijs van minimaal €5 valt (heel lot).

Welk eindcijfer wint het vaakst?

Welke eindcijfers brengen het meeste geld op? De Staatsloterij deelt zelf dat op eindcijfer 4 sinds 2013 de meeste prijzen zijn gevallen. Dat geldt zowel voor de Oudejaarstrekkingen als de reguliere trekkingen. In 2021 leverde het eindcijfer 3 het meeste op.

Welke getal ontbreekt?

Als je de getallenrij opzegt, dan kun je horen welk getal er ontbreekt: ‘Nul, één, twee, drie’, enzovoort. Als je de getallenrij kent, dan kun je de getallen op de goede plek zetten. In het voorbeeld moet je de getallen verbinden op de getallenlijn. Er ontbreken veel getallen.

Wat is het grootste nummer ooit?

Het allergrootste getal dat bestaat is ‘ oneindig ‘, waarvoor het symbool ∞ wordt gebruikt. Wat gebeurt er als je bij oneindig één optelt? Dan is het nog steeds oneindig.

Wat is het laagste getal ter wereld?

Wat is het kleinste cijfer? Er zijn maar tien cijfers namelijk 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 en 9 (als je uitgaat van het tientallig stelstel).0 (nul) is daarvan het kleinste cijfer. Maar 0 heeft toch geen waarde en kan dan toch niet meer of minder zijn dan 1? 0 heeft wel een waarde.

 • Het getal 0 is een van de grootste wiskundige “uitvindingen” geweest.0 heeft zeker een waarde! + 0 is het kleinste cijfer omdat het geen omvang heeft.1 is het kleinste positieve cijfer en -1 het kleinste negatieve cijfer.
 • De waarde van een cijfer is niet relevant voor de definitie van een cijfer.
 • Numerologie is een taal die door mensen is ontwikkeld om te kunnen communiceren over aantallen.

Uiteraard heeft de mens daar ook de logische regels bij bedacht. -1 is geen cijfer, maar een getal @gvrox heeft technisch gezien helemaal gelijk. Om te bepalen welk getal het kleinst is, moet je weten waar deze getallen in de getallenrij staan. Hoe eerder ze in de rij staan, hoe “kleiner” ze zijn.

Het getal nul staat als eerste in de rij van de positieve getallen en is dus het kleinste. Het getal 0 staat ook als eerste in de rij van negatieve getallen en is dus weer het kleinste. het gaat dus niet om het begrip waarde, maar alleen om de aanduiding van het getal (of, als het eencijferig is: het cijfer).

Numerologie heeft niets te maken met deze vraag. Numerologie is een vorm van waarzeggerij die zich bezighoudt met enerzijds esoterische, symbolische aspecten van getallen, en anderzijds met bredere interpretaties van getallensymboliek. Vertaald betekent numerologie ‘kennis der getallen’, wat niet verward dient te worden met getaltheorie.

 1. Verwijderde gebruiker 3 jaar geleden “Het getal 0 staat ook als eerste in de rij van negatieve getallen en is dus weer het kleinste.” Van alle negatieve getallen, is 0 (als je het bij de negatieve getallen rekent) het grootste hoor, niet het kleinste.
 2. TomDJe moet eens gaan rekenen met positieve en negatieve getallen.0 x 0 = 0- 10 x – 10 = + 100- 10 x 10 = – 100 Nul is dus echt het kleinste getal Verwijderde gebruiker 3 jaar geleden Ik reken al lang met positieve en negatieve getallen.

Je eigen suggestie van een getallenas is nochtans een goed idee, maar daarop staat -10 links van -5 en -5 links van -2. Nog wat verder naar rechts, dus groter, vind je 0. Negatieve getallen zijn kleiner dan 0, positieve getallen zijn groter dan 0. Of heb jij liever -500 euro op je rekening dan 0 euro? Eigenlijk zijn het niet cijfers, maar wel getallen die we met elkaar kunnen vergelijken.

 1. In ons Arabisch schrift en in ons tiendelig talstelsel, gebruiken we de tien cijfers 0 t.e.m.9 als symbolen om onder andere getallen weer te geven.
 2. Om een getal weer te geven hebben we meestal meerdere cijfers nodig (denk maar aan bv.
 3. ’10’ voor tien), maar sommige getallen kunnen we met één cijfer schrijven: strikt genomen is er dus wel een verschil tussen het cijfer ‘3’ en het getal drie.

Je kan het vergelijken met letters en woorden: woorden zijn opgebouwd uit letters (symbolen), in ons geval de 26 letters van ons alfabet. Die inleiding een beetje terzijde want je bedoelt waarschijnlijk gewoon de getallen 0, 1, 2,,, 9. Als je de 0 erbij neemt, dan is in elk geval 0 kleiner dan 1.Het is niet omdat nul in ons dagdagelijks gebruik overeenkomt met ‘geen’ of ‘afwezigheid van’ (bijvoorbeeld 0 appels), dat het geen getalwaarde heeft.

Welke eindcijfers vallen de meeste prijzen?

Welke eindcijfers brengen het meeste geld op? De Staatsloterij deelt zelf dat op eindcijfer 4 sinds 2013 de meeste prijzen zijn gevallen. Dat geldt zowel voor de Oudejaarstrekkingen als de reguliere trekkingen. In 2021 leverde het eindcijfer 3 het meeste op.

Welk krasbiljet meeste kans?

Grootste winstkans – Consumenten die meespelen met de Staatsloterij hebben de meeste kans op een prijs (1 op 2). Maar de grootste winkans betekent niet automatisch ook winst. Wie speelt om winst te maken, kan het beste kiezen voor Krasloten 24 Karaat Cash. Bij deze loterij is de kans op een prijs die groter is dan de inleg (5 euro per lot) het grootst, namelijk 1 op 4,8.

Kan ik leven van 1 miljoen?

Kun je met een miljoen riant leven? Dat is niet genoeg.1000.000 / 60 = 15K per jaar. Zonder vermogensbelasting ed kan je daar niet riant van leven. Als het moet zou het kunnen Kort maar krachtig. Nee.Of je moet thuis blijven wonen, geen vriendin of kinderen, op een kissie bier gaan zitten en dan kun je misschien van de rente leven.

Maar dan ook niet aan die miljoen komen. Als je 600.000 euro wint, en je gaat hierop rentenieren, krijg je per maand een rente die gelijk staat aan het bedrag wat iemand zonder werk van de overheid zou krijgen. Natuurlijk zit je dan wat krap aan. Maar ik denk dat je met 1 miljoen rentenieren wel een redelijk leven kunt leiden.

Met 1 miljoen op een depositorekening heb je gemiddeld 5% rente. dat is € 50.000 per jaar. hier betaal je 12.000 belasting over dus er blijft 38.000 over per jaar.Dat is nu een redelijk inkomen maar binnen 10 jaar waarschijnlijk niet meer. Ik zou toch wat meer proberen te winnen.

 • Een miljoen is vaak niet genoeg.
 • Als je het vast zet tegen 4% rente, krijg je per jaar 40.000 euro.
 • Daar kun je van leven, maar niet riant, maar ook niet nog 60 jaar.
 • Want over 60 jaar is 40.000 EUR best wel weinig.
 • Ook moet je over die 40.000 EUR nog belasting betalen, dus houdt je minder over.Als je een twee miljoen hebt, kun je die 40.000 gebruiken om van te leven, de andere 40.000 euro beleggen / gebruiken als waardevermeerdering van je vermogen, zodat je het jaar daarop meer krijgt.

Dan wordt het al makkelijker om het langer vol te houden. Maar de eerste vraag zou zijn: wat vind jij riant leven. Iedere dag uit eten, een ferrari en 12 vriendinnen? Of gewoon niet werken en geen geldzorgen, maar nog wel boodschappen bij de Lidl? Verwijderde gebruiker 14 jaar geleden Als je naast dat miljoen ook nog blijft werken, heb je er gegarandeerd een zorgeloos leventje aan.

Pas dan wel op dat je dat miljoen zelf niet opeet en echt ‘renteniert’ van de rente. Ik betwijfel het, ik vermoed dat vermogensbelasting die je moet gaan betalen en de verdere kosten voor huisvesting, eten en dergelijk niet opwegen tegen de rente die je erover kan krijgen. Als je de vermogensbelasting en rente buiten beschouwing laat kan je per jaar van 1 miljoen slechts 16.666,67 euro gebruiken over die 60 jaar.

Dus het wordt sowieso karig leven dan als het al gaat lukken. Riant niet maar een levenslang inkomen van zeg 50.000 euro (ex belastingen) per jaar ligt dan wel binnen handbereik. Vijf procent namelijk kun je toch redelijk “veilig” maken op je geld. Ja, dit kan.

Vastzetten van een bedrag bij de bank levert toch wel ongeveer 5% rente op.5% van 1.000.000 levert 50.000 euro per jaar op. Dit is ruim boven modaal. Wanneer je dit niet helemaal opmaakt krijg je ook nog eens rente op rente. Als je heel sober als een monnik leeft,een voorzichtig ja want als de inflatie naar een two digit gaat kom je er niet zeker als je tot tachtig jaar leeft.

Maar studies hebben uitgewezen dat iemand met 1 mio alles in het werk stelt om 2 Mio te bezitten en daardoor risicovolle beleggingen doet. Dus riant leven met een miljoen is een illusie als je toch enige confort wil hebben, (huis, tuin, onderhoud, wagens, reizen, hobby’s enz.) Geld trekt geld aan met wat geluk en risico’s kun je van een miljoen nog veel meer maken.

Je komt in een heel andere wereld terecht.Maar als je pech hebt en je werkt met adviseurs die je niet goed kunt vertrouwen kun je het ook zo kwijt zijn. Alleen gaan voor de rente is de moeite niet vind ik. Het antwoord lijkt me nee, alhoewel het natuurlijk afhangt van wat je bedoelt met riant.5% op 1 miljoen is inderdaad 50K per jaar en daar valt van te leven.

Waar de andere antwoorden tot nu toe geen rekening mee houden is inflatie. Die is meestal ook enkele procenten per jaar. Spullen worden simpelweg steeds duurder. Ligt eraan, 1 miljoen bruto of netto maakt al een heel verschil.1 miljoen/60= 17 000 per jaar is 1400 per maand.

 • Dat is dus niet echt veel.
 • Desondanks zou kunnen inesteren, waardoor je geld wel meer waard wordt.
 • Bijvoorbeeld 2 appartementen kopen in de binnenstad en die verhuren.
 • Dan heb je de rest van je leven inkomsten.
 • Stel dat de rente per jaar gemiddeld 4,5% is de komende 60 jaar.
 • Je kan dan ieder jaar 46.367,71 euro uit je vermogen opnemen en dan heb je na 60 jaar precies niets (in excel simpel na te rekenen).In deze berekening is geen rekening gehouden met inflatie gedurende 60 jaar en dat maakt dat 46.367,71 nu iets heel anders is dan 46.367,71 over 25 jaar.60 jaar leven van 1000000, inflatie erbij, ik gok een beetje, dan zou je van 12000 per jaar moeten leven.

Dat doe ik al, heel riant zelfs, dus dat gaat me zeker lukken.Je mag het bedrag op het volgende gironummer storten, dan zal ik het voor je proberen.Rijk zijn heeft niets met de getallen te maken die op je rekening staan, maar meer met of je tevreden bent met wat je hebt.

Wat heb je werkelijk nodig? Warmte op zijn tijd, lucht en een beetje water en af en toe een beetje eten. Daar kom je al een heel eind mee. En alles wat je meer wil en niet hebt, is een reden om ongelukkig te worden. Het is wel degelijk genoeg voor een tevreden mens, een ontevreden mens heeft zelfs niet genoeg aan het honderdvoudige.

Verwijderde gebruiker 14 jaar geleden en moest ik dan in Nederland blijven of mag ik dan naar elders verhuizen waar ik vrijwel voor niets riant kan leven? Verwijderde gebruiker 14 jaar geleden Wat een gezeur zeg, en ook totaal niet waar het in deze vraag om gaat.

Geld maakt misschien niet gelukkig, maar wel vrolijk. En mij maakt het iig wel gelukkig.En helemaal geen geld maakt wel degelijk ongelukkig, nog nooit een hele blije gezonde zwerver gezien met een mooie vrouw en een leuk gezin. jij wel? Verwijderde gebruiker 14 jaar geleden ik heb geen giro. Waarom gaat iedereen ervanuit dat je alleen maar leeft van de rent, dan ben je dus uiteindelijk 80 en heb je een milioen op je rekening staan, nou joepi.Je kan het ook andersom bekijken: gemiddelde Bruto inkomen in nl ligt op 29.000 je werkt van je 25 tot je 64 dus dat is 1.131.000 BRUTO.

Daar komt dus nog bij dat jij ook nog eens elk jaar +/- een gemiddeld jaar salaris aan rente erbij krijgt. Naar mijn idee kun je dus redelijk riant leven, geen dure autos of villa’s, maar je kan gewoon leven zonder te werken. Omschrijf niet werken?Als je slim bent laat je het geld voor je werken.

Niet in de vorm van rente (wel iets natuurlijk) maar in de vorm van onroerend goed of aandelen of een bedrijf. Je zou zeer goed kunnen leven van de opbrengst van huur van 4 woningen in hartje Amsterdam. 🙂 Dat ligt er natuurlijk aan hoe riant je leeft.Als je normaal leeft en geen buitengewone dingen koopt, dan lukt het vast wel.

Mischien. Je kunt het geld bijvoorbeeld voor 2x 15 jaar vast zetten. Volgens mijn krijg je ongeveer 2500 tot 3100 netto per maand. : Kun je met een miljoen riant leven?

Hoeveel belasting moet je betalen als je € 25.000 wint in de Postcode Loterij?

Ik heb meer dan € 449 gewonnen – in een Nederlands kansspel – Het gaat in dit onderdeel om een offline kansspel. Hiervan is sprake als er bij het spel fysiek contact is. Een Nederlands kansspel houdt in dat de leiding van de organisatie in Nederland gevestigd is.

U moet dan kansspelbelasting betalen over de hele prijs, maar dat hoeft u niet zélf te doen. De Nederlandse organisator doet voor u aangifte – en betaalt de kansspelbelasting aan ons. Daardoor is uw nettoprijs meestal lager. Het tarief van de kansspelbelasting vanaf 1 januari 2023 is 29,5%. Wanneer de organisator van het kansspel de kansspelbelasting berekent, dan houdt de organisator er geen rekening mee hoeveel u hebt ingezet.

Het bedrag dat u moet betalen, kan dus hoger zijn dan uw winst. In het volgende scenario blijft er wél iets over van uw prijs. U doet mee aan een Nederlands kansspel. U zet € 25 in en wint € 500. De kansspelbelasting is dan 29,5% x € 500 = € 147 (afgerond naar beneden).

 1. Nadat de organisator de belasting heeft ingehouden op uw prijs, hebt u een winst van € 328.
 2. Maar het kan ook anders lopen.
 3. U doet weer mee met een Nederlands kansspel.
 4. Deze keer zet u € 400 in en wint u € 500.
 5. De kansspelbelasting is dan 29,5% x € 500 = € 147 (afgerond naar beneden).
 6. Nadat de organisator de belasting heeft ingehouden op uw prijs, eindigt u onder de streep met een verlies van € 47.

Voorbeelden van kansspelen zijn:

loterijen, zoals de Staatsloterij of Postcodeloterij pokerspelen puzzels bingo’s weddenschappen casinospelen, zoals roulette en blackjack kansspelen met een kansspelautomaat

Gaat het om een prijs in een spel met een beperkte groep vrienden of collega’s? Dan hoeft u geen kansspelbelasting te betalen. Voorbeelden van zo’n spel zijn een WK-pool of een tourspel op het werk.

Naar boven

Is de 30 miljoen belastingvrij?

Belastingvrij? – Aangezien box 3 sinds een aantal jaren een progressie kent, loopt de heffing bij het winnen een prijs behoorlijk op. Afhankelijk van de omvang van uw overige vermogen betaalt u over het grootste deel 1,68% belasting. Over de hoofdprijs van € 30 miljoen is dat een bedrag van € 504.000. Uw prijs is weliswaar vrij van kansspelbelasting, maar helemaal belastingvrij toch niet echt

Hoe groot is de kans dat je 30 miljoen wint?

De kans op de jackpot van 30 miljoen hangt af van het aantal verkochte loten. In 2021 werd een recordaantal van ruim 7,1 miljoen loten verkocht, waarvan 3,7 miljoen halve loten en 3,4 miljoen hele loten. De kans om te winnen was toen ongeveer 0,00001429 procent.

Wat is geluksgetal Staatsloterij?

Veelgestelde vragen – Speluitleg | Staatsloterij

Er zijn 16 trekkingen per jaar: elke 10e van de maand en 4 speciale trekkingen. Uit alle verkochte lotnummers worden onder toezicht van een notaris de winnende lotnummers getrokken. Op de 10e van de maand is er een Jackpotspel, waarbij wordt bepaald of de Jackpot valt. De Jackpot start op een bedrag van €7.500.000. Wanneer de Jackpot niet valt, groeit deze door naar de volgende trekking. Elke 10e van de maand is er een Jackpotspel, waarbij wordt bepaald of de Jackpot valt. De Jackpotmachine bestaat uit zeven ballen: zes blauwe ballen en één oranje bal. Wordt er een oranje bal getrokken? Dan valt de Jackpot en trekken wij de winnaar uit alle verkochte lotnummers. Een blauwe bal? Dan valt de Jackpot niet en groeit de Jackpot verder door naar een groter bedrag. De getrokken blauwe bal doet niet meer mee bij de volgende trekking van de Jackpot. De kans dat de Jackpot de volgende keer wel valt, wordt dus steeds groter. Na de 6e keer valt deze gegarandeerd. Meespelen met Staatsloterij wordt extra leuk met, Naast de 10e van de maand is er ook een XL trekking. Bij de XL trekking vallen alle prijzen op het begincijfer van je lotnummer. Door de optie XL toe te voegen aan je Staatslot, maak je 2 keer kans op een prijs met hetzelfde lotnummer. Er bestaat in dat geval een kans op het winnen van prijzen uit het maandelijkse prijzenpakket én een kans op het winnen van XL prijzen, van €100 tot en met €1.000.000. Meespelen met XL kost €2,50 extra per heel lot en €0,50 extra per 1/5 lot. De XL prijzen worden getrokken uit alle verkochte lotnummers van de Staatsloterijtrekking en vallen daarmee dus ook altijd op een verkocht lotnummer. Enkel als voor de XL optie is betaald, wordt de XL prijs ook uitgekeerd. Met doe je samen met vrienden, familie of collega’s mee aan de Staatsloterij. Iedereen in de groep legt hetzelfde aantal loten in en de prijzen die jullie winnen worden automatisch met elkaar gedeeld. Je speelt automatisch mee met de 12 trekkingen op de 10e van de maand. Bij de speciale trekkingen op Koningsdag, 1 juli, 1 oktober en de Oudejaarstrekking kun je kiezen of je meespeelt. XL wordt alleen aangeboden voor de 12 trekkingen op de 10e van de maand. Bij de 4 speciale trekkingen van de Staatsloterij – de Koningsdagtrekking, 1 juli trekking, 1 oktober trekking en Oudejaarstrekking – wordt de speloptie XL niet aangeboden. Het Geluksgetal is een prijs van €100 die je kunt winnen met de laatste twee cijfers van jouw Staatslot. Per trekking worden er twee Geluksgetallen getrokken. Als je het Geluksgetal goed hebt, win je een bedrag van €100. Een Geluksgetal bestaat uit de laatste 2 eindcijfers van je lotnummer. Bij het eerste Geluksgetal win je €20 als je enkel het laatste eindcijfer goed hebt. Als je beide eindcijfers goed hebt, win je €80, zodat je in totaal een bedrag van €100 wint. Bij het tweede Geluksgetal win je €10 als je enkel het laatste eindcijfer goed hebt. Heb je beide eindcijfers goed dan win je €90, zodat je ook met het tweede Geluksgetal in totaal een bedrag van €100 wint. Omdat je de laatste twee cijfers van jouw lotnummer zelf mag bepalen, kan je zelf kiezen met welk geluksgetal je meespeelt! Het Boulevardspel kan gespeeld worden via een winkel. Iedere winkelier bepaalt zelf of hij het Boulevardspel aanbiedt. Als je meespeelt met het Boulevardspel, koop je één of meerdere 1/100 aandelen en verdeel je je winkans dus over 100 verschillende loten. Een 1/100 aandeel kost €17,50 zonder XL en €20,- met XL. Je kunt zoveel aandelen in een Boulevard kopen als je wilt. Per aandeel krijg je 1/100 deel van het prijzengeld uitgekeerd dat in totaal is gevallen op de 100 loten uit de Boulevard. (Een 1/100 aandeel in een Boulevardje kost €3,50 zonder XL en €4,- met XL).,

Staat jouw vraag er niet bij? Neem contact op met, : Veelgestelde vragen – Speluitleg | Staatsloterij

Hoe groot is de kans dat je wint met Lotto?

Wat zijn mijn winstkansen met Lotto?

Winstrang Aantal winnende nummers Per inzet van € 1,25: 1 winstkans op
1 6 8.145.060
2 5 1.357.510
3 5 35.724
4 4 14.290

Waar is de loterij gevallen 2023?

– In Primera Vathorst in Amersfoort is het winnende lotnummer EP38033 verkocht. Op dit hele lot is de Hoofdprijs van €30 miljoen, belastingvrij van de Oudejaarstrekking gevallen. Voor deze persoon is 2023 wel héél goed begonnen! Van harte gefeliciteerd! Er vielen door het hele land vele geldprijzen én speciale prijzen, namelijk 200 Elektrische MINI’s.

Hoe duur is een straatje staatsloten?

Boulevard Staatsloten – Een Boulevard kost € 1750, Je hebt dan honderd hele Staatsloten met alle eindcijfers.

Hoe reken je een eindcijfer uit?

Havo en vwo – Voor havo en vwo geldt dit voor de onderstaande vakken. Voor deze vakken maak je alleen schoolexamens en leg je geen centraal examen af.

profielwerkstukmaatschappijleerCKV

Daarnaast kunnen scholen ervoor kiezen extra vakken toe te voegen aan het combinatiecijfer:

literatuurgodsdienst/levensbeschouwelijke vormingalgemene natuurwetenschappen (ANW)KCV

Het combinatiecijfer voor havo en vwo is het gemiddelde van de eindcijfers voor de verschillende vakken. Alle cijfers tellen daarbij even zwaar mee. Het gemiddelde wordt afgerond naar een geheel cijfer, dat is je combinatiecijfer. Bijvoorbeeld:

Je hebt een 8,3 voor je profielwerkstuk, een 6,7 voor maatschappijleer en een 7,1 voor CKV.Je eindcijfers (altijd afgerond naar een heel getal) voor deze zijn dan een 8, een 7 en nog een 7.Bereken hiervan het gemiddelde: (8 + 7 + 7) / 3 = 7,3.Rond het gemiddelde af en je hebt je combinatiecijfer: 7,3 wordt afgerond een 7.

Hoe word je eindcijfer berekend?

Ná de examenuitslag – Als je eenmaal weet wat je voor het centraal examen hebt gehaald is het examencijfer heel eenvoudig te berekenen. Je telt het SE-cijfer en CE-cijfer bij elkaar op en deelt deze door 2. Heel veel succes met je examens!

Wat is geluksgetal Staatsloterij?

Wat is het Geluksgetal? –

 • Per trekking worden er twee Geluksgetallen getrokken.
 • Als je het Geluksgetal goed hebt, win je een bedrag van €100.
 • Een Geluksgetal bestaat uit de laatste 2 eindcijfers van je lotnummer.
 • Bij het eerste Geluksgetal win je €20 als je enkel het laatste eindcijfer goed hebt. Als je beide eindcijfers goed hebt, win je €80, zodat je in totaal een bedrag van €100 wint.
 • Bij het tweede Geluksgetal win je €10 als je enkel het laatste eindcijfer goed hebt. En heb je beide eindcijfers goed dan win je €90, zodat je ook met het tweede Geluksgetal in totaal een bedrag van €100 wint.