Millionturf

guide des courses de chevaux

Iphone X Welk Jaar?

Iphone X Welk Jaar
De iPhone X (spreek uit als ‘tien’, naar de Romeinse getallen) werd in oktober 2017 gelanceerd door Apple. De smartphone werd geïntroduceerd als de opvolger van de iPhone 7, iPhone 8 en iPhone 8 Plus. Een refurbished iPhone X is ook voor buitenstaanders makkelijk te herkennen dankzij de glazen achterkant.

Hoe lang gaat de iPhone X nog mee?

Laatste software-update: september 2023 – Apple biedt gemiddeld vijf jaar software-ondersteuning aan iPhones. Dat zou betekenen dat de iPhone X de laatste update krijgt in september 2023, en dat je het toestel volledig veilig kunt gebruiken tot en met september 2024. Je kunt dus nog wel een paar jaar vooruit. Momenteel draait de iPhone X op iOS 15 en in dit najaar zal dat iOS 16 zijn.

Welke iPhone is beter X of 11?

Accuduur: iPhone 11 wint van iPhone X – Hoewel de iPhone X het op schermgebied wint van de iPhone 11, wint de iPhone 11 weer op het gebied van accuduur. Dit toestel heeft een grote batterij (3110 mAh) en een energiezuinige processor (A13). De iPhone X-processor (A11) is iets minder energiezuinig en ook de batterijcapaciteit is kleiner (2716 mAh).

Hoeveel is een iPhone X nog waard?

Wat ontvang je voor het verkopen van je iPhone X? – In de tabel ‘telefooninkopers’ kun je klikken op de knop ‘Bekijk je waarde’. Selecteer vervolgens op de site van de telefooninkoper het model dat je wilt verkopen (in dit geval de iPhone X). Hierna volgen enkele vragen over het toestel. Er wordt gevraagd naar de opslagcapaciteit (64 GB of 256 GB), de kleur (zilver of spacegrijs), in hoeverre er sprake is van slijtage en ten slotte in welke mate je nog de beschikking hebt over de diverse aangeleverde accessoires (denk hierbij aan: het originele doosje, EarPods met lightning-connector, USB-kabel en adapters).

Vous pourriez être intéressé :  Cito Score 3 Welk Niveau?

Welk jaar is iPhone 9?

Overzicht

Model Aangekondigd Releasedatum
iPhone 9 januari 2007 29 juni 2007
iPhone 3G 9 juni 2008 11 juli 2008
iPhone 3GS 8 juni 2009 19 juni 2009
iPhone 4 7 juni 2010 24 juni 2010

Hoe lang is de levensduur van een iPhone?

Duurzaamheid van mobiele telefoons – En hier komen we bij een heikel punt. De levensduur van deze ‘elektronische Zwitserse zakmessen’ is eerder beperkt. Waar we bij Android over twee tot drie jaar spreken is de duurzaamheid van een iPhone toch ook maar drie tot vier jaar.

En zeg nu zelf voor toestellen die in de winkel tot wel duizend euro en meer gaan is dat toch geen echt lange periode. Je telefoon de beste bescherming geven is absoluut geen overbodige luxe wanneer je de duurzaamheid van een iPhone wil verlengen. Een duurzaam beschermhoesje en een degelijke schermbeveiliging zijn slechts kleine uitgaven waarmee je het toestel beschermt tegen ongelukken en schade die je een nieuwe aankoop doen overwegen.

Maar het is niet enkel de duurzaamheid van een iPhone die bepaalt of de gebruikers hun toestel inruilen voor een nieuwer model. De producenten spelen handig in op de gretigheid van de gebruikers. Ieder jaar presenteren ze nieuwe modellen, die net dat ietsje meer kunnen dan de voorgangers.

En dat zet heel wat fanatieke gebruikers aan om iedere keer voor dat nieuwste exemplaar te kiezen. Natuurlijk zijn dit situaties die zich weinig of niet zullen voordoen bij het gebruik van bedrijfstelefoons. Enkel als er gebruikt maakt wordt van BYOD (Bring Your Own Device). Maar dan ligt die beslissing bij de werknemer zelf.

Vous pourriez être intéressé :  Welk Vlees Is Goed Voor De Lever?

Kies je echter voor PaaS (Phone as a Service) bij Everphone is de duurzaamheid van een iPhone of een ander mobiel toestel niet langer je probleem. De verantwoordelijkheid voor de duurzaamheid van mobiele telefoons zal dan ten laste van je verhuurbedrijf zijn.

Hoelang kan mijn iPhone mee?

Een iPhone is dan ook gemaakt om minstens vijf jaar mee te kunnen. Bij een Androidtoestel gaat het gemiddeld maar om twee à drie jaar. Toch moet je goed opletten als je het lang doet met een ouder toestel.