Millionturf

guide des courses de chevaux

In Welk Jaar Is Kruidvat Opgericht?

In Welk Jaar Is Kruidvat Opgericht
Gerelateerd Trekpleister 1980 Etos 1919 D.I.O. drogist 1942

Hoe oud is de Kruidvat?

In 1975 is Kruidvat opgericht door de familie de Rijcke.

Waar komt de Kruidvat vandaan?

Geschiedenis – Kruidvat is van oorsprong een Nederlands bedrijf dat in 1975 werd opgericht door en, De Kruidvat Holding omvatte in Nederland Kruidvat, en, in België eveneens Kruidvat en ICI Paris XL, en in het Verenigd Koninkrijk Superdrug. Ook had de holding een 50%-belang in de Duitse drogisterijketen in Polen, Hongarije en Tsjechië.

Op het moment van overname in 2002 door Watson – dat tevens eigenaar was van de Britse discountdrogisterijketen Savers – had Kruidvat Holding meer dan 1900 winkels in en meer dan 24.000 medewerkers in dienst. De toenmalige eigenaar, de familie De Rijcke, ontving een bedrag van 1,3 miljard euro voor de onderneming.

Een gedeelte van dat geld bracht de familie onder in een fonds dat projecten in steunt. De winkel wordt zowel ‘de kruidvat’ als ‘het kruidvat’ genoemd. Het bedrijf gaf in 2016 aan een voorkeur te hebben voor ‘de’.

Hoeveel Kruidvat winkels zijn er?

Vorig jaar hebben alle formules gemiddeld wederom minder filialen gekregen. Hadden in 2022 de 100 grootste formules gezamenlijk 24.411 winkels, in 2023 zijn dat er nog 24.082.

Welke bedrijven vallen onder Kruidvat?

Werken bij A.S. Watson Benelux – A.S. Watson Benelux is onderdeel van de A.S. Watson Group. ‘s Werelds grootste internationale health en beauty retailer met ruim 16.000 winkels, 12 retailmerken in 28 markten en meer dan 130.000 medewerkers wereldwijd. Voor het boekjaar 2022 heeft A.S.

Watson Group een omzet van 22 miljard dollar geboekt. Elk jaar bedienen we meer dan 5,5 miljard klanten via ons O+O (offline plus online) netwerk en bieden hen hiermee een unieke winkelervaring.A.S. Watson Benelux is marktleider in health & beauty. Je kent onze winkelformules vast wel: Kruidvat, Trekpleister, Prijsmepper, ICI PARIS XL en Pour Vous.

Je vindt ons in Nederland, België en Luxemburg.

Waar is de eerste Kruidvat?

Kruidvat opent op 14 februari 1996 haar eerste Megastore in Rijswijk.

Waar ligt de grootste Kruidvat?

In de Steenweg op Gierle opende dinsdag een nieuw Kruidvatfiliaal. Het is de derde winkel in Turnhout en met duizend vierkante meter meteen ook de grootste winkel van Kruidvat ooit. drombouts Woensdag 30 april 2014 om 13:00 Turnhout telt al twee winkels van Kruidvat aan de Nieuwe Kaai en in de Gasthuisstraat.

Met het derde filiaal aan de Steenweg op Gierle heeft de stad nu ook een Kruidvat buiten het centrum en dat kan volgens winkelmanager Esther Van den Bogaert een grote troef zijn: “Er is een grote parking vlak voor de deur. We verwachten hier meer klanten die komen voor verzorgingsproducten of luiers.

In de Gasthuisstraat krijgen we veel schoolgaande jeugd over de vloer, dat zal hier veel minder zijn.” Kruidvat in de Steenweg op Gierle is niet enkel buiten het centrum gelegen, het is ook het grootste filiaal ooit. De winkel is maar liefst duizend vierkante meter groot.

 • Ruidvat is oorspronkelijk een Nederlandse winkel, het is dus opvallend dat Turnhout de grootste afdeling krijgt.
 • In Turnhout konden we een heel mooi pand krijgen dat goed gelegen is.
 • We zagen ook meteen een goede invulling voor de grote ruimte en hebben niet meer getwijfeld want we blijven steeds groeien op de Belgische markt”, zegt José Mes van het overkoepelende A.S Watson Group.

LEGO Foto Mia Uydens

Waar is de grootste Kruidvat van Nederland?

Kruidvat heeft meeste winkels – De keten met de meeste winkels in Nederland is Kruidvat. Zij hebben 956 filialen in het hele land. En vier daarvan bevinden zich in Woerden. Albert Heijn staan op nummer twee met 852 vestigingen in de lijst en Jumbo (waarvan wij drie vestigingen hebben) staat op nummer drie met 613 winkels.

Wat is de grootste Kruidvat?

In de Steenweg op Gierle opende dinsdag een nieuw Kruidvatfiliaal. Het is de derde winkel in Turnhout en met duizend vierkante meter meteen ook de grootste winkel van Kruidvat ooit. drombouts Woensdag 30 april 2014 om 13:00 Turnhout telt al twee winkels van Kruidvat aan de Nieuwe Kaai en in de Gasthuisstraat.

Met het derde filiaal aan de Steenweg op Gierle heeft de stad nu ook een Kruidvat buiten het centrum en dat kan volgens winkelmanager Esther Van den Bogaert een grote troef zijn: “Er is een grote parking vlak voor de deur. We verwachten hier meer klanten die komen voor verzorgingsproducten of luiers.

In de Gasthuisstraat krijgen we veel schoolgaande jeugd over de vloer, dat zal hier veel minder zijn.” Kruidvat in de Steenweg op Gierle is niet enkel buiten het centrum gelegen, het is ook het grootste filiaal ooit. De winkel is maar liefst duizend vierkante meter groot.

 1. Ruidvat is oorspronkelijk een Nederlandse winkel, het is dus opvallend dat Turnhout de grootste afdeling krijgt.
 2. In Turnhout konden we een heel mooi pand krijgen dat goed gelegen is.
 3. We zagen ook meteen een goede invulling voor de grote ruimte en hebben niet meer getwijfeld want we blijven steeds groeien op de Belgische markt”, zegt José Mes van het overkoepelende A.S Watson Group.

LEGO Foto Mia Uydens

Wat verkoopt Kruidvat het meest?

Paracetamol blijft met voorsprong ons meest verkochte product.

Wie is de directeur van het Kruidvat?

Ervaring – Van de Weerd heeft doorheen de jaren al heel wat ervaring opgebouwd: zo begon hij zijn loopbaan in 1993 bij Procter & Gamble. In 2000 ging hij aan de slag bij Vodafone, om in 2006 over te stappen naar Ahold. Sinds 2011 bekleedt hij de functie van commercieel directeur bij Jumbo, waar hij nog tot april aan de slag blijft.

 1. Ed van de Weerd heeft zijn sporen in de retail ruimschoots verdiend en is de aangewezen persoon om als managing director leiding te geven aan Kruidvat Nederland.
 2. Ed heeft naast zijn kennis en ervaring ook een reputatie opgebouwd als een persoon bij wie het ondernemen in het bloed zit en voor wie de behoeften van de klant altijd centraal staan.

Ik heb er alle vertrouwen in dat hij met succes invulling zal geven aan de groeiambities van Kruidvat in Nederland”, aldus Gerard van Breen, CEO van A.S. Watson Benelux. Blijf op de hoogte Ontvang onze gratis nieuwsbrieven en mis het laatste retailnieuws niet. In Welk Jaar Is Kruidvat Opgericht A.S. Watson heeft Ed van de Weerd aangeduid als de nieuwe algemeen directeur voor Kruidvat Nederland. Hij volgt in die functie Johan Boeijenga op, die heeft besloten om de organisatie te verlaten. Ervaring Van de Weerd heeft doorheen de jaren al heel wat ervaring opgebouwd: zo begon hij zijn loopbaan in 1993 bij Procter & Gamble.

Vous pourriez être intéressé :  Tot Welk Gewicht Mag Een Fietsendrager Op Een Trekhaak Beladen Worden?

Wie heeft de meeste winkels in Nederland?

Plotse klimmers – Toch zijn er een aantal opvallende verschuivingen: autoverdeler Van Mossel schoot 32 plaatsen hoger in de oppervlakteranking, doe-het-zelfketen Bauhaus 24. Ook Rataplan steeg spectaculair in winkeloppervlakte. Woonexpress en GroenRijk verloren daarentegen respectievelijk zestien en elf plaatsen.

 1. Deen werd opgedoekt en donderde dan ook logischerwijs uit de top 100, maar ook Takko Fashion verdween uit de lijst.
 2. Ondanks de coronacrisis durfden een aantal retailers het in 2021 aan om nieuwe winkels te openen, waaronder Xenos, Bike Totaal en Argos,
 3. Die expansie gaf hen alle drie een stevige boost in de ranking op basis van winkelaantallen.

The Read Shop en Big Bazar, dat vorig jaar van eigenaar wisselde, tuimelden daarentegen fors naar beneden. Frappant is tot slot dat Rituals helemaal uit de top 100 is verdwenen. De keten zette door de pandemie vooral in op digitalisatie. Top vijf retailers in winkelaantallen:

Kruidvat: 974 winkels Albert Heijn: 949 winkels Jumbo: 662 winkels Gall & Gall: 609 winkels Hema: 540 winkels

Blijf op de hoogte Ontvang onze gratis nieuwsbrieven en mis het laatste retailnieuws niet. Abonneren In Welk Jaar Is Kruidvat Opgericht Er woedt een nek-aan-nekrace tussen Albert Heijn en Kruidvat om het grootste aantal winkels van Nederland te hebben. Beide retailers domineren het fysieke winkellandschap. Weinig beweging bovenaan Elk jaar publiceert Locatus een ranking van de grootste winkelformules in België en Nederland, als dataspecialist voor “het veranderende winkellandschap”.

Wie heeft de meeste winkels?

Kruidvat is onbedreigd grootste retailer – RetailTrends, hét platform voor professionals in retail & brands Gepubliceerd op 29 januari 2021 om 11:23 Drogisterijketen Kruidvat blijft wat het aantal vestigingen betreft verreweg de grootste winkelketen van Nederland.

 • Albert Heijn staat op de tweede plaats, Jumbo is derde.
 • Gemeten naar winkelmeters is Albert Heijn nog steeds de grootste.
 • Dat blijkt uit de jaarlijkse van onderzoeksbureau Locatus.
 • Ruidvat zag het aantal vestigingen met twee toenemen, tot 969.
 • Albert Heijn volgt met 857 reguliere winkels.
 • De formules AH XL en AH to go haalden de lijst niet.

Jumbo heeft 644 vestigingen. Gall & Gall en HEMA completeren de top vijf. In de top tien staan dezelfde namen als een jaar eerder, alleen verschillen de posities licht. New York Pizza, met 158 zaken op de 62e plaats, is de grootste stijger. In de top tien gemeten naar winkelverkoopoppervlakte zijn er helemaal geen verschuivingen.

Positie Formule Aantal vestigingen Positie 2020
1 Kruidvat 969 1
2 Albert Heijn 865 2
3 Jumbo 657 3
4 Gall & Gall 583 4
5 HEMA 538 6
6 Etos 536 5
7 Primera 523 7
8 Aldi 497 9
9 Zeeman 462 8
10 RegioBank 444 10

Bron: Locatus) Top 10 formules naar winkelverkoopvloeroppervlak (WVO):

Positie Formule WVO (m2) Positie 2020
1 Albert Heijn 1.110.726 1
2 Jumbo 849.943 2
3 Praxis 666.658 3
4 Gamma 565.384 4
5 Lidl 460.195 5
6 Intratuin 421.580 6
7 Karwei 413.869 7
8 Aldi 406.489 8
9 HEMA 397.214 9
10 IKEA 359.954 10

Bron: Locatus) : Kruidvat is onbedreigd grootste retailer – RetailTrends, hét platform voor professionals in retail & brands

Wat verdien je bij de Kruidvat?

Het gemiddelde maandsalaris bij Kruidvat varieert vanaf ongeveer € 1.647 per maand voor een Verkoper (m/v) tot ongeveer € 2.688 per maand voor een Teamleider Logistiek (m/v).

Is Kruidvat een goede werkgever?

Gezellige werksfeer, maar weinig doorgroei mogelijkheden Je werkt met hele gezellige collega’s, maar het werk is niet in verhouding met het salaris. Je maakt vaak lange uren met minimumloon. Ook is het heel moeilijk om door te groeien.

Wat is de betekenis van Kruidvat?

kruitvat – o. (-en), kruitton; vaak in oneig. gebruik ter aanduiding van een plaats of een situatie die groot gevaar voor oorlog of andere gewelddadigheden biedt.

Waar staat de afkorting Etos voor?

uitgebreide zoeksuggesties. – De volgende resultaten zijn gevonden: Voor de beste zoekresultaten: gebruik niet te specifieke zoektermen en check de spelling van je zoekwoord. Inloggen Profiteer van alle Etos Extra voordelen Volg jouw bestelling Spaar voor extra’s In 1919 richten werknemers van Philips een winkel op waar alle medewerkers van Philips met korting levensmiddelen konden kopen. In 1931 worden de winkels onafhankelijk en ontstaat de naam Etos: Eendracht, Toewijding, Overleg en Samenwerking. In 1973 neemt Ahold Delhaize de keten over. Het begint allemaal in 1918 met een machtstrijd tussen de directie van Philips en de Eindhovense middenstand. Elke keer wanneer Philips de lonen voor hun personeel verhoogt, willen de winkels ook mee profiteren en stijgen de prijzen net zo hard. De Philips-directie is het al snel zat dat de koopkracht van hun werknemers telkens weer af- in plaats van toeneemt.

 1. Heel slim richt ze in 1919 de Philips Coöperatieve Verbruiksvereeniging en Broodbakkerij G.A op.
 2. De ideale winkel waar alle medewerkers van Philips met korting levensmiddelen mogen kopen.
 3. Verkoopt de vereniging eerst vooral brood en simpele levensmiddelen, in 1922 komen daar vlees en aardappelen bij.
 4. Onder het mom van ‘alles voor kachel en karos (rijtuig)’, mogen leden ook nog kolen en gas inslaan.

Alles tegen inkoopsprijzen! Foto: © Philips Company Archives Het assortiment van De Verbruiksvereeniging groeit en groeit. In 1924 komt er in Eindhoven ook de eerste drogisterij bij. De leden maken dankbaar gebruik van de vakkennis van de drogisterij (toen al kregen de verpleegsters een speciale opleiding) en overladen ze met vragen over wat ze moeten doen bij verschillende kwalen. Ook Philips heeft het zwaar na de wereldcrisis in 1929 en moet personeel ontslaan. Hierdoor krimpt het ledenaantal van De Verbruiksvereeniging natuurlijk ook. In 1931 valt daardoor een belangrijk besluit: De Verbruiksvereeniging wordt onafhankelijk van Phillips. Tijdens de oorlog heeft Etos het moeilijk en draait elk dubbeltje drie keer om. Om te voorkomen dat Etos in de handen van de bezetter valt, neemt Etos een andere bedrijfsvorm aan. Zo is het niet meer interessant voor de bezetter om het bedrijf over te nemen. De directie van Etos haalt veel inspiratie uit de Verenigde Staten en start verschillende concepten, waaronder zelfs een Etos tankstation. Boodschappen doen bij de Etos-supermarkt is niet meer weg te denken uit het leven van de huisvrouw. En ben je slecht ter been of heb je geen vervoer? Dan sla je moeiteloos in bij de Etos-parkerette, de rijdende zelfbedieningswagen. In 1973 neemt Albert Heijn Etos over en zo ontstaat Ahold. Etos is dan 44 vestigingen rijk. Een paar jaar later groeit dat aantal flink door overname van 20 winkels van Simon de Wit. Langzaam verdwijnen de Etos-supermarkten en de focus komt op de drogisterij te liggen. In 1992 sluit de laatste supermarkt en bakkerij binnen Etos. Een mijlpaaltje: in 1994 opent de 200ste winkel in Maastricht. In 2001 ziet de webshop Albert.nl het licht, waardoor je de Etos-producten nu ook online vanuit je luie stoel kunt bestellen. Het is feest bij Etos in 2008 wanneer consumenten Etos voor het eerst kiezen als Beste Drogist van Nederland! Trots behaalt Etos deze titel nóg zeven keer. Het tellertje met filialen van Etos is inmiddels opgelopen tot 550 winkels door het hele land. Ook in België, Tsjechië, Roemenië, Griekenland, Servië en de Verenigde Staten kun je Etos-producten in winkels vinden. De grootste trots van Etos is op dit moment de hypermoderne de flagshipstore in Leidschendam.

Vous pourriez être intéressé :  Welk Bedrag Mag Je Belastingvrij Schenken?

Hoeveel klanten heeft Kruidvat?

Kruidvat is als voordeeldrogist groot geworden met de combinatie van lage prijzen en een aantrekkelijk en verrassend assortiment. Onder het motto “steeds verrassend, altijd voordelig” is Kruidvat inmiddels de onbetwiste marktleider binnen de drogisterijbranche geworden.

De Kruidvat-voordeeldrogisterijen voeren een compleet assortiment traditionele drogisterijartikelen op het gebied van persoonlijke verzorging, waarbij een belangrijke plaats wordt ingenomen door de eigen merk artikelen. De meer dan 2500 Kruidvat eigen merk-producten genieten een grote populariteit die het gevolg is van de hoge kwaliteit in combinatie met een bijzonder aantrekkelijke prijsniveau.

Kruidvat is ook zeer succesvol in grensverleggende aanbiedingen van niet-cosmetica-artikelen. Van cd’s voor extreem lage prijzen, speelgoed, decoratieve artikelen in en om het huis tot en met de vertrouwde Kruidvat Fotoservice. Kruidvat bedient wekelijks dan ook meer dan 2,5 miljoen trouwe klanten.

Wie is het Kruidvat?

A.S. Watson Group
Een vestiging van Watsons in Singapore
Onderdeel van CK Hutchison Holdings
Onderdeel sinds 1981
Aandeelhouder CK Hutchison Holdings (75,05%) Temasek (24,95%)
Oprichting 1828
Hoofdkantoor Hongkong, China
Motto of slagzin We bring MORE to life
Sleutelfiguren Dominic Lai ( CEO ) Malina Ngai (CEO Europe)
Omzet HK$ 156 miljard (2017)
Website aswatson.com
Portaal Economie

/td>

De A.S. Watson Group, ook wel Watsons genoemd, is de detailhandeldivisie van het Hongkongse Hutchison Whampoa (CK Hutchison Holdings). Na enkele overnames in de 21e eeuw is A.S. Watson anno 2009 de grootste drogisterijketen in de wereld. Per eind 2017 telde het 14.100 vestigingen in 24 landen.

Hoeveel Kruidvatten zijn er in Nederland?

Afwijkende succesformule 25 januari 2019 16:54 Aangepast 26 januari 2019 17:10 Maar liefst 956 vestigingen heeft Kruidvat momenteel in Nederland en daarmee is het de onbetwiste nummer één van Nederland. Waarom gaan wij toch zo graag naar de drogisterij toe? Retaildeskundigen geven tekst en uitleg.

Uit gegevens van Locatus, een onderzoeksbureau dat data verzamelt over de detailhandel in de Benelux, blijkt dat Kruidvat sinds 2013 de meeste vestigingen in Nederland heeft. Albert Heijn staat op de tweede plek met 852 winkels. Jumbo maakt de top drie vol met 613 filialen. Ook retaildeskundige Rupert Parker Brady vraagt zich af waarom Kruidvat zo veel vestigingen in Nederland heeft.

“Als Nederlanders zijn wij gewend dat wij op elke straathoek een drogisterij hebben. Het is een gegeven. Het maakt daarbij niet uit of de winkels mooi of lelijk zijn.”

Is de Kruidvat of Etos goedkoper?

Als je voor goedkoop gaat, kies je voor de kruidvat, als je voor advies en service gaat kies je voor Etos en DA. İk denk dat ze niet veel verschillen in producten maar qua prijs en de acties die zij hebben En dat ze allemaal een eigen huismerk product verkopen

Heeft België Kruidvat?

Nieuwe Waalse winkels – Dinsdag opende Kruidvat een nieuwe winkel aan de Anspachlaan, in het centrum van Brussel. Het is de vijftiende winkel in de hoofdstad voor de drogisterijketen. Met 106 m² verkoopoppervlakte is het een klein pand naar Kruidvatnormen, maar toch heeft hij comfortabele brede gangen en grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten.

 1. De troef is de toplocatie: “De laatste jaren is de buurt aan het opwaarderen en ze ligt nu in een voetgangerszone waardoor we ook veel toeristen zullen kunnen bedienen”, zegt districtmanager Carmen Goossens.
 2. De afgelopen tien jaar groeide Kruidvat in België van 184 naar 291 winkels.
 3. Begin volgend jaar neemt de retailer de kaap van de 300 vestigingen.

Vooral in Brussel en in Wallonië – waar de teller momenteel op 56 staat – ziet de keten nog veel potentieel voor nieuwe vestigingen. Recent opende Kruidvat een winkel in Sprimont (provincie Luik), en eind december openen er nog nieuwe vestigingen in Geldenaken en Luik.

Hoe heet die vrouw van de Kruidvat reclame?

Anna Anagnostopoulos (10) schittert voor de derde keer op rij in kerstcommercial: ‘Blijft keer op keer spannend om te doen’ Met Sinterklaas net achter de rug breekt de tijd van de kerstreclames weer aan. Verschillende bedrijven trekken opnieuw alles uit de kast voor de mooiste, meest ontroerende of grappigste kerstreclames op de televisie. Ook voor Anna Anagnostopoulos (10) uit Capelle aan den IJssel is het een spannende tijd, want dit jaar is zij voor de derde keer op rij te bewonderen in de gloednieuwe kerstreclame van een bekende drogisterij.

Ik denk dat het vooral voor de kinderen heel leuk zal zijn”, vertelt ze er zelf over. Wat drie jaar geleden begon in het Jeugdtheaterhuis van het Isala Theater, groeide al snel uit tot de droom van iedere jonge actrice: de tienjarige Anna Anagnostopoulos schittert namelijk al jaren op de televisie in de reclamespotjes van drogisterij Kruidvat,

“Drie maanden nadat ze begon met acteerlessen kwamen we in contact met castingbureau Jut&Jul Casting en kon ze zich aanmelden voor een rol in een Essent reclame. Uiteindelijk werd ze hier niet voor gekozen, maar toen we niet veel later ook een filmpje stuurden voor een reclame van de Kruidvat werd ze uit een selectie van wel 80 andere kinderen gekozen. In haar allereerste reclame redt Anna kerstmis door een speciaal mondkapje in elkaar te knutselen Meteen de hoofdrol Waar Anna en haar ouders eerst nog denken aan een klein rolletje van een paar seconden, mag ze zich, op zevenjarige leeftijd, meteen opmaken voor de hoofdrol in de gloednieuwe kerstcommercial van 2020.

 • Een hele leuke, maar toch ook wel spannende ervaring, vindt ze zelf.
 • Ik wist niet echt hoe alles zou gaan, kreeg ineens een zendertje op en dacht: ‘wat is dit nou weer?’.
 • Maar als je dan tussen allemaal nieuwe mensen staat en hen ook leert kennen is het ontzettend leuk om mee te maken.” Ondanks de spanning doet ze het hartstikke goed, met als resultaat een ontroerende reclame waar het kerstgevoel vanaf spat: “Ik speelde dat de kerstman mijn overbuurman werd, maar omdat iedereen vanwege de coronaregels thuis moest blijven dreigde kerst dat jaar niet door te gaan.

Daar bedacht mijn personage een slim plannetje op: met kerstspullen flanste ik een mondkapje mét baard in elkaar zodat we met zijn allen toch nog kerst konden vieren.”

Bekijk in de video hieronder hoe Anna haar eerste rol in de kerstreclame beleefde:

Haar debuut bevalt zo goed, dat Anna een vast gezicht wordt in de andere reclames van de drogisterijketen. Met grappige of bijdehante opmerkingen is de tienjarige inmiddels al enkele jaren te zien op de televisie, al blijft dat ‘keer op keer toch spannend’, zo zegt ze zelf.

 1. Zeker ook als je voor de derde keer op rij mag schitteren in de jaarlijkse kerstcommercial.
 2. Anna mag er nog niet teveel over vertellen, maar licht wel vast een tipje van de sluier op: “Ik denk dat het vooral voor de kinderen heel leuk zal zijn.
 3. Het wordt namelijk een echte beestenboel.” Niet alleen commercials Naast haar vaste rol in de commercials, werd Anna ook nog eens gecast voor een rol in de serie Het Gouden Uur, die onlangs op de NPO verscheen.

Waar we haar op televisie eerder vooral als een vrolijk meisje zien verschijnen, is dat in deze serie wel anders. Het verhaal gaat namelijk over terroristische aanslagen, waarbij Anna’s personage er niet goed vanaf komt. “Omdat er werd geschoten zat mijn personage in een busje verstopt totdat ze werd gevonden door de politie. Met een neppe, rondslingerende ledematen en een nagemaakte schotwond kijkt Anna haar ogen uit op de set van NPO-serie Het Gouden Uur Hoewel de rol nogal luguber is en er zelfs nagemaakte ledematen rondslingeren op de set, heeft Anna er zelf vooral veel lol in gehad: “Ik vond dat heel leuk”, zegt Anna met een grote glimlach.

Eigenlijk moest ik na elke take keihard lachen omdat ik de hele tijd zo’n raar gezicht moest trekken met mijn ogen.” Presentatrice, regisseur én actrice Met deze glansrollen op haar cv én enkele leuke projecten in de toekomst gaat de carrière van het jonge acteertalent als een speer. Ze droomt er dan ook van om nog meer leuke dingen in de media te mogen doen als ze wat ouder is: “Ik heb eigenlijk altijd al een tv-show willen presenteren, als een soort grote baas van het programma.

En regisseur lijkt me ook leuk om erbij te doen. Lekker lui chillen op een stoel en zeggen of je iets wel of niet goed vindt. Ja dat lijkt me wel wat!” Tot die tijd is Anna vooral nog bezig met school, waarbij ze net als nu vooral de weekenden spendeert op de set.

Waar is de grootste Kruidvat van Nederland?

Kruidvat heeft meeste winkels – De keten met de meeste winkels in Nederland is Kruidvat. Zij hebben 956 filialen in het hele land. En vier daarvan bevinden zich in Woerden. Albert Heijn staan op nummer twee met 852 vestigingen in de lijst en Jumbo (waarvan wij drie vestigingen hebben) staat op nummer drie met 613 winkels.

Wat is de grootste Kruidvat?

In de Steenweg op Gierle opende dinsdag een nieuw Kruidvatfiliaal. Het is de derde winkel in Turnhout en met duizend vierkante meter meteen ook de grootste winkel van Kruidvat ooit. drombouts Woensdag 30 april 2014 om 13:00 Turnhout telt al twee winkels van Kruidvat aan de Nieuwe Kaai en in de Gasthuisstraat.

 1. Met het derde filiaal aan de Steenweg op Gierle heeft de stad nu ook een Kruidvat buiten het centrum en dat kan volgens winkelmanager Esther Van den Bogaert een grote troef zijn: “Er is een grote parking vlak voor de deur.
 2. We verwachten hier meer klanten die komen voor verzorgingsproducten of luiers.

In de Gasthuisstraat krijgen we veel schoolgaande jeugd over de vloer, dat zal hier veel minder zijn.” Kruidvat in de Steenweg op Gierle is niet enkel buiten het centrum gelegen, het is ook het grootste filiaal ooit. De winkel is maar liefst duizend vierkante meter groot.

Kruidvat is oorspronkelijk een Nederlandse winkel, het is dus opvallend dat Turnhout de grootste afdeling krijgt. “In Turnhout konden we een heel mooi pand krijgen dat goed gelegen is. We zagen ook meteen een goede invulling voor de grote ruimte en hebben niet meer getwijfeld want we blijven steeds groeien op de Belgische markt”, zegt José Mes van het overkoepelende A.S Watson Group.

LEGO Foto Mia Uydens

Wie is het gezicht van Kruidvat?

Kruidvat lanceert landelijke campagne met nieuw gezicht Lies Iedereen verdient het om zich mooi, goed en gezond te voelen. Dat is de boodschap in de nieuwe landelijke campagne van Kruidvat, ontwikkeld door DDB Unlimited. ‘Single moeder’ Lies (38) is het gezicht van de campagne. In Welk Jaar Is Kruidvat Opgericht Lies, het nieuwe gezicht van Kruidvat. In de tv-commercial maken we kennis met de chaotische Lies, een Bridget Jones-achtig type dat symbool moet staan voor ‘alle Nederlanders met een druk leven’. Lies probeert ondanks haar hectische leven met drie kids de boel onder controle te houden.

 1. Alles wat op haar pad komt, ziet ze met optimisme en vertrouwen tegemoet.
 2. Ruidvat is daarbij haar bondgenoot, dat naar eigen zeggen altijd klaarstaat met verrassende producten en de beste deals.
 3. In de commercial zien we hoe Lies zich voorbereidt op haar droomdate, maar die verloopt, Lies kennende, niet geheel volgens planning.

Esther te Pas, managing director van DDB Unlimited, licht toe: ‘Met Lies als gezicht van de campagne bouwen we aan herkenbaarheid, maar zijn we tegelijkertijd ook onderscheidend. Want tussen alle traditionele reclamegezinnen die Nederland al rijk is, is een single moeder een verfrissende afwisseling.’ Brenda Smith, directeur marketing van Kruidvat, vult aan: ‘In de campagne wordt onze missie nadrukkelijk voor het voetlicht gebracht.